MMA

Πυγμαχεί και ο Κάρλος Τέβες!

Πυγμαχεί και ο Κάρλος Τέβες!

Είναι μεγάλη η οικογένεια των ποδοσφαιριστών είτε καλαθοσφαιριστών που επιλέγουν ως έξτρα στην προπόνησή τους κυρίως την πυγμαχία. Ένας από αυτούς είναι και ο Κάρλος Τέβες που το 2012 και αγωνιζόμενος στη Μάντσεστερ Σίτι έδειξε τις πυγμαχικές του ικανότητες.

Η Σίτι περνούσε περιόδο προετοιμασίας κάπου στην Αυστρία και εντός του προγράμματος όπως καταλαβαίνουμε υπήρχε και μποξ. Ο "Καρλίτος" το εκμεταλλεύτηκε και έδειξε πως αν θέλει το’χει και εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικά χρόνια κι όταν ο Amir Khan αντιμετώπιζε τον Marcos Maidana είχε γίνει ολόκληρο θέμα στο «Νησί» αφού όπως έγραφε τότε η Sun ο Τέβες στήριξε κάπως άκομψα τον συμπατριώτη του και ο Khan αντέδρασε χαριτολογώντας πως είναι ανοιχτός στο να πυγμαχήσει και τον Carlitos εάν συνεχίσει να στηρίζει τόσο… εριστικά τον συμπατριώτη του.

Πάντως, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας είναι πλέον εξαιρετικά αντιληπτό ότι οι πολεμικές τέχνες υπάρχουν παντού μέσα στα αθλητικά προγράμματα και δεν είναι λίγα τα παραδείγματα αθλητών από άλλα σπορ, κυρίως επαγγελματίες πάντα, να ασχολούνται και με το kick και την πυγμαχία, καθώς όπως αναφέρουν προπονητές και ειδικοί επί της άσκησης οι συγκεκριμένες τέχνες βοηθούν στην ανάπτυξη της έκρηξης και της αντίληψης!

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

Ιστορία της πυγμαχίας: Η συγκλονιστικά τραγική μάχη που κατάστρεψε 4 ζωές!!!

Μπουκέτα σε αγώνα Football μεταξύ γυναικών!

Τι Pacquaio, τι… Γκάλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ