MMA

Πρωταθλητής με... εμετούς και διάρροια ο GSP

Πρωταθλητής με... εμετούς και διάρροια ο GSP

Μία ιστορία αγωνιστικής... φρίκης έφερε στο φως της δημοσιότητας ο επί χρόνια προπονητής στο κομμάτι του BJJ του Georges St. Pierre, John Danaher.

Ο έμπειρος κόουτς με δήλωσή του στα social media περιγράφει μία νύχτα φρίκης που έζησε ο Καναδός πρωταθλητής μόλις μία ημέρα προτού μπει στο κλουβί για να υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον Nick Diaz τον Μάρτιο του 2013 στο UFC 158 που είχε γίνει κιόλας στο στην πατρίδα του GSP.

Σύμφωνα με τον Danaher ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής είχε βγει από μία εξαιρετική προετοιμασία με όλο το camp να δίνει τον καλύτερό του εαυτό ώστε το παιχνίδι να πάει υπέρ του Georges. Ένα λάθος της στιγμής όμως παραλίγο να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Τι είχε συμβεί; Ενώ όλοι ήταν ήρεμοι και ανέμεναν το μεγάλο παιχνίδι ο GSP ήπιε ένα χυμό καρπούζι πουείχε λήξει!

Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε ένας πραγματικός "Γολγοθάς" για τον εξαίρετο MMAer. Ο Danaher περιγράφει έναν πραγματικό εφιάλτη με τον St. Pierre να κάνει εμετούς και διάρροια ολόκληρη τη νύχτα πριν τον αγώνα. Άπαντες ήταν έτοιμοι να διαλύσουν το παιχνίδι λέει ο έμπειρος κόουτς.

Την επόμενη ημέρα ο εξαντλημένος και εντελώς αφυδατωμένος μαχητής αποφασίστηκε να μην κάνει καν το καθιερωμένο ζέσταμα με τον κίνδυνο να χάσει και τα τελευταία υγρά του οργανισμού κι έτσι μπήκε στη μάχη... κρύος.

Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη για τον GSP με ομόφωνη απόφαση και μία ακόμη άρτια υπεράσπιση τίτλου από τον εμβληματικό αυτό αθλητή...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Leonard John "Lenny" McLean: Ο βασιλιάς των μπράβων στο Λονδίνο και σκληρός μποξέρ με...γυμνά

Απίστευτο βίντεο με δάσκαλο να διδάσκει την πνευματική δύναμη σε μαθητή (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ