MMA

Προβλέψεις για το UFC 210

Προβλέψεις για το UFC 210

Τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η ζύγιση του UFC 210, ευτυχώς χωρίς... μπλεξίματα της τελευταίας στιγμής και το Fightsports σας παραθέτει προβλέψεις για τη βασική κάρτα του event.

Ολοκληρώθηκε η ζύγιση του UFC 210, ευτυχώς χωρίς μπλεξίματα της τελευταίας στιγμής και το Fightsports σας παραθέτει προβλέψεις για τη βασική κάρτα του event. Ήταν προγραμματισμένα να γίνουν πέντε ματς στη main card .αλλά τελικά έμειναν τέσσερα. αφού το Cynthia Calvillo (4-0) vs. Pearl Gonzalez (6-1) ακυρώθηκε λόγω διαφοράς... στήθους της Pearl Gonzalez.

Η μαχήτρια δεν θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο της στο UFC , διότι έχει εμφυτεύματα και θεωρείται επικίνδυνο! Έτσι, λοιπόν, η βασική κάρτα έμεινε με τέσσερα παιχνίδια που είναι πάντως εξαιρετικά δυνατά. Το Fightsports, θα εντρυφήσει στις συγκεκριμένες τέσσερις κόντρες, επιχειρώντας να πάμε... ταμείο με τις προβλέψεις του.

Daniel “DC” Cormier (18-1) vs. Anthony “Rumble” Johnson (22-5)

Χρησιμοποιώντας την αφαιρετική μέθοδο του... Survivor Τσανγκ είναι η στιγμή που ο τίτλος της light heavyweight κατηγορίας πρέπει ν'αλλάξει χέρια. Ο Daniel Cormier δεν έχει υπερασπιστεί τον τίτλο του εδώ και 15 μήνες ακυρώνοντας μία αυτός και μία ο Jon Jones τη μεταξύ τους μάχη. H τελευταία φορά που ο "DC" έκανε υπεράσπιση ήταν το 2015 κόντρα στον Alexander Gustafsson. Από τότε τίποτα...

Ο Anthony Johnson έχασε από τον Cormier, αλλά από εκείνη τη στιγμή και έπειτα μετατράπηκε σ'ένα πραγματικό... κτήνος που σκόρπισε φόβο και τρόμο μέσα στο κλουβί φτάνοντας ξανά να φλερτάρει τον τίτλο με τρία συνεχόμενα ΚΟ. Θεωρούμε πως είναι πιο έμπειρος σε σύγκριση με το πρώτο ματς κόντρα στον "DC" και θα κάνει καλύτερη διαχείριση των δυνάμεών του για να μην ξεμείνει ξανά και χάσει στο έδαφος από υποταγή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικητής ο "Rumble" με ΚΟ στον πρώτο γύρο.

Gegard “The Dreamcatcher” Mousasi (41-6-2) vs. Chris “All American” Weidman (13-2)

Ο Weidman βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Ειδικά η τελευταία ήττα από τον Romero ήταν με βαρύ ΚΟ και μέσα στη Νέα Υόρκη που είναι η πατρίδα του "All American".

Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό τον περίεργο τραυματισμό που έχει ο πρώην πρωταθλητής της middleweight στο σβέρκο θα δώσουμε προβάδισμα στον Mousasi.

O Ιρανός προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες ενώ οι τρεις απ'αυτές τελειώσαν με ΚΟ. Πιστεύουμε ότι ο Mousasi θα κερδίσει και τον Weidman, βάζοντας πλώρη για τον τίτλο της κατηγορίας όταν και εφόσον γίνει το Bisping vs. St. Pierre.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικητής ο Mousasi με ΚΟ στο δεύτερο γύρο.

Thiago “Pitbull” Alves (21-11) vs. Patrick “The Predator” Cote (23-10)

Στο εξωτερικό την χαρακτηρίζουν ως "περίεργη" μάχη για προβλέψεις. Εμείς πάλι θεωρούμε ότι ο αγώνας αυτό έχει φαβορί και το όνομα αυτού είναι Patrick Cote.

O Alves σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ο μαχητής που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στο παρελθόν με το ορμητικό στυλ και τα καταστρεπτικά χτυπήματα. Παίζοντας με τον GSP για τον τίτλο της welterweight ο Βραζιλιάνος έχασε και από τότε η πορεία του δεν ήταν και η καλύτερη αφού είχε προβλήματα με τα κιλά του και θέματα τραυματισμών. Στα δύο τελευταία του ματς ο Alves ηττήθηκε.

Όσον αφορά στον Cote στο σερί των τεσσάρων νικών που είχε του έβαλε στοπ ο Cerrone τον περασμένο Ιούνιο. Τον αξιολογούμε ως πιο σταθερό μαχητή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικητής ο Cote με ΤΚΟ στον δεύτερο γύρο.

Will Brooks (18-2) vs. Charles “Do Bronx” Oliveira (21-7)

O Brooks θα κάνει το δεύτερο ματς του στο UFC μετά τη μεταγραφή που πήρε από το Bellator. Ο "Ι'll" ήρθε στο κορυφαίο promotion με δάφνες για να κυριαρχήσει στην κατηγορία της lightweight. Στο τελευταίο του ματς και δεύτερο στο UFC έχασε από τον Alex Oliveira που ήταν βαρύτερος με ΚΟ και σαφώς χρειάζεται μία μεγάλη νίκη για να επιστρέψει.

Σχετικά με τον Charles όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας σκληρός fighter και κάτοχος μαύρης ζώνης στο BJJ. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι στα δύο τελευταία του ματς έχασε με την ίδια υποταγή τόσο από τον Pettis όσο και από τον Lamas. Αυτό δείχνει έλλειψη σταθερότητας...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νικητής Brooks με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την καυτή μέλλουσα σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

O εννιάχρονος Noah από την Αυστραλία είναι καλύτερος thai fighter που έχεις δει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ