MMA

Πρόταση στην Λιναρδάτου να μπει στην κάρτα Joshua v Klitschko!

Πρόταση στην Λιναρδάτου να μπει στην κάρτα Joshua v Klitschko!

Τιμητική είναι η πρόταση που δέχθηκε η Χριστίνα Λιναρδάτου, η οποία στις 29 Απριλίου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη μυθική Katie Taylor.

Mία ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση και με μία τεράστια αντίπαλο! Η Χριστίνα Λιναρδάτου, κορυφαία πυγμάχος της χώρας αυτή την στιγμή, δέχτηκε πρόταση να κοντραριστεί με τη μυθική Katie Taylor στο Γούεμπλεϊ στις 29 Απριλίου, στην κάρτα της μάχης Joshua vs Klitschko.

H ελληνική πλευρά εξετάζει προσεκτικά την πρόταση, καθώς η Λιναρδάτου έχει φτάσει πλέον σε ένα επίπεδο που θα πρέπει η πρόταση αυτή να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να την δεχτεί.

Έστω και έτσι όμως, η πρόταση αυτή είναι η μεγαλύτερη που έχει δεχτεί Ελληνίδα πυγμάχος, καθώς πρόκειται για Ολυμπιονίκη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Λονδίνο το 2012 με τα χρώματα της Ιρλανδίας, είναι στο 4-0 επαγγελματικά, κάνοντας φύλλο και φτερό όποια αθλήτρια βρέθηκε μπροστά της.

Δεδομένοπως στο Γουέμπλεϊ θα βρεθεί 80.000 κόσμος παρακολουθήσει την μάχηJoshua v Klitschko και οι μεγαλύτεροι μάνατζερς τους πλανήτη φαίνεται πως έχουν πλέον στην λίστα τους το όνομα της Χριστίνας Λιναρδάτου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Lindsey Pelas:Το νέο κορίτσι του UFC είναι εξωπραγματικά…καυτό (ΦΩΤΟ)
Απόλυτο θηλυκό: Αrianny Celeste σε παραλία του Μεξικού φορώντας τα...απαραίτητα (ΦΩΤΟ)
Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ