MMA

Προπονητής McGregor: "Ο Conor δεν πήρε βάρος με Diaz, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση"

Προπονητής McGregor: "Ο Conor δεν πήρε βάρος με Diaz, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση"

Μια και καλή απάντηση στις αμφιβολίες του κοινού αν ο Conor McGregor είχε πρόβλημα στην μάχη με τον Diaz γιατί πήρε κιλά, έδωσε ο strength and conditioning γυμναστής του, John Connor.

Ουσιαστικά επιβεβαίωσε όσα λέγαμε και εδώ στο fightsports ότι ο Conor δεν πήρε κιλά απλά δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει weight cutting όπως στις προηγούμενες μάχες και ότι τελικά την ώρα του αγώνα ήταν πάνω κάτω στα ίδια κιλά με πριν. Όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται ότι δούλεψαν περισσότερο στην αντοχή αυτή τη φορά και ο Conor μπήκε στον αγώνα σε εξαιρετική κατάσταση.

"Κάναμε περισσότερη γυμναστική αυτή τη φορά επειδή μπορούσαμε. Επειδή έκοβε πολλά κιλά και δύσκολα για τα 66, πάντα έπρεπε να είμαστε προσεχτικοί για να μην κάνουμε πολλά πράγματα. Επειδή δεν θέλαμε να βάλει όγκο που δεν μπορεί να κόψει μετά. Στην μάχη με τον Diaz ήταν σε άψογη κατάσταση.

Οπότε ζυγίστηκε 76 κιλά για την μάχη με τον Diaz και ήταν το πολύ 1 ή 2 κιλά περισσότερα από ότι με τον Poirier στην Βοστόνη ή με τον Aldo. 1 με 1,5 κιλά παραπάνω."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Jose Aldo: Έβλεπα πορνό την ώρα του Diaz- McGregor

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mike Tyson: «Έμπλεξε με τον λάθος άνθρωπο ο McGregor…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ