Προπόνηση με Σοκώλη η Όλγα Φαρμάκη - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Προπόνηση με Σοκώλη η Όλγα Φαρμάκη

Προπόνηση με Σοκώλη η Όλγα Φαρμάκη

Μια φωτογραφία ανέβασε πριν λίγες ημέρες η Όλγα Φαρμάκη που παρέα με τον Νίκο Σοκώλη, έκανε την προπόνηση της. Μαχητική και όμορφη όπως πάντα, ανέφερε στο status της πως κάνει προπόνηση με τον καλύτερο, εννοώντας τον Nitro.

Την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω ανέβασε πριν από λίγες μέρες η Όλγα Φαρμάκη που παρέα με τον Νίκο Σοκώλη, έκανε την προπόνηση της. Μαχητική και όμορφη όπως πάντα, ανέφερε στο status της πως κάνει προπόνηση με τον καλύτερο εννοώντας τον Nitro.

#Training with the best @mmasokolis !!!Feeling great and enjoying a #healthy life !!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olga Farmaki (@olgafarmaki) στις

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24