MMA

Πρόκληση Σκοπιανών και άρνηση από Αβραμίδη-Κονδυλάκη για τον αγώνα στην Ελβετία

Πρόκληση Σκοπιανών και άρνηση από Αβραμίδη-Κονδυλάκη για τον αγώνα στην Ελβετία

Αρνήθηκε να αγωνιστεί ο Χρήστος Αβραμίδης και ο προπονητής του Νίκος Κονδυλάκης σε Ελβετική διοργάνωση όταν οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ως χώρα καταγωγής του αντιπάλου του την "Macedonia" και όχι την "FYROM". Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΟΜΑ:

Για μια ακόμη φορά οι Σκοπιανοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν μια διοργάνωση για την δική τους προπαγάνδα.

Συγκεκριμένα σε διοργάνωση η οποία πρόκειται να γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου στην Ελβετία ο διοργανωτής κάλεσε σε αγώνα τον Χρήστο Αβραμίδη για να αντιμετωπίσει τον Αλβανό Jetmir Emruli. Η συμφωνία κλείστηκε για αγώνα με όρους Κ1.

Όταν όμως κυκλοφόρησε το αφισάκι με τους δύο αθλητές ο μεν Αβραμίδης εμφανίζονταν ως αθλητής του διοργανωτή - για το οποίο δεν τέθηκε ζήτημα -κάτω όμως από την φωτογραφία του αντιπάλου του στην θέση αναγραφής του συλλόγου εμφανίζονταν η λέξη Macedonia η οποία με τον τρόπο που εμφανίσθηκε προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά για το που αναφέρεται.

Έπειτα από σχετικό ερώτημα της Ελληνικής πλευράς ο διοργανωτής απάντησε ότι ‘’είναι ο τόπος καταγωγής του’’.

Θεωρώντας ως κατώτερη των περιστάσεων και μόνο την απάντηση αυτή με κοινή απόφαση ο Αβραμίδης με τον προπονητή του κο Νίκο Κονδυλάκη αρνήθηκαν την συμμετοχή τους αλλά και περαιτέρω συζήτηση του θέματος.

Σε δήλωσή του ο κος Κονδυλάκης ανέφερε ότι ‘’είναι αδιανόητο για εμάς να συμμετέχουμε σε μια πράξη προδοσίας. Θέλαμε πολύ αυτόν τον αγώνα αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα πάμε’’.

Ανάλογη με την παραπάνω περίσταση αντιμετωπίσαμε και στην Βάρνα Βουλγαρίας στο Bigger’s Better 15 όπου αγωνίζονταν ο Λαζαρίδης. Εκεί οι ενέργειές μας είχαν βρει ανταπόκριση και ο σκοπιανός αθλητής εκφωνήθηκε ως αθλητής της FYROM.

Όσο για τον Αβραμίδη έχει ήδη αγώνα κλεισμένο στο Βέλγιο στις 15 Οκτωβρίου και εάν είναι καλά θα αγωνιστεί και στην Θεσσαλονίκη 23 Οκτωβρίου."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Η Heather «The Heat» Hardy θα σε κάνει να… αγαπήσεις το μποξ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
Ρίο 2016:Πανηγύρισε, έχασε το μετάλλιο και μετά γδύθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)
Φυλακισμένος επιτίθεται με παλαιστικές κινήσεις και street boxing σε φρουρό (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ