MMA

Προετοιμασία με μαχητή του UFC o Mayweather ενόψει McGregor

Προετοιμασία με μαχητή του UFC o Mayweather ενόψει McGregor

Τον μαχητή του UFC Kevin Lee θα βάλει στην ομάδα του Floyd Mayweather ενόψει της μάχης του με τον Conor McGregor.

O Floyd Mayweather θα βάλει στην ομάδα του τον μαχητή του UFC Kevin Lee για την προετοιμασία του ενόψει της μάχης του με τον Conor McGregor. Η οποία βέβαια ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί...

Ο Lee είναι lightweight όπως ο Ιρλανδός αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει αφού ο αγώνας θα είναι πυγμαχία και όχι κάτι ενδιάμεσο, ενώ το στυλ του Conor δεν μπορεί να το μιμηθεί κάποιος, ειδικά αν μιλάμε για το στυλ του στην πυγμαχία το οποίο δεν το έχουμε δει καν.

Εκτός αν στο μυαλό του Floyd όλοι οι ΜΜΑ μαχητές είναι το ίδιο και αν τους βάλεις πυγμαχικά γάντια και παπούτσια θα κάνουν και τα ίδια πράγματα.

Βέβαια ο Lee είναι παλαιστής κατά βάση και ίσως ο Floyd να θέλει να δουλέψει το clinch αφού ένας ΜΜΑ μαχητής θα κάνει σίγουρα διαφορετικά πράγματα από ότι ένας πυγμάχος στο clinch, όμως και πάλι...o Conor δεν είναι παλαιστής και δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα έτσι. Ίσως από το τίποτα να είναι καλύτερο αλλά θα έκανε πιο πολύ εντύπωση και θα μάθαινε πιο πολλά ο Floyd αν έκανε προετοιμασία με τον Diaz.

"Η ομάδα του Floyd μου μίλησε πριν λίγο καιρό και μου ζήτησε να συμμετάσχω στην προετοιμασία" είπε ο Lee. "Είμαι ενθουσιασμένος και χρειάζομαι και τα λεφτά. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει σύντομα και υποθέτω ότι πρώτα θα επιστρέψει σε καλή φόρμα και μετά θα ξεκινήσουμε το σπάρινγκ. Τώρα ακόμη διαπραγματεύονται με τις λεπτομέρειες της μάχης."

Όσον αφορά την ίδια την μάχη, ο Lee είπε: "Ο Floyd δεν θα τον βγάλει νοκ άουτ. Ο Conor είναι αρκετά πιο μεγαλόσωμος και θα προσπαθήσει να τον κουράσει λίγο στο clinch. Αν τα πράγματα γίνουν δύσκολα γι' αυτόν μπορεί κάποια στιγμή να προσπαθήσει να τον χτυπήσει και με κάνα αγκώνα, ακόμη και με κλωτσιά και πρέπει να τον προετοιμάσω γι' αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις..."

Βρίσκω λίγο απίθανο να αρχίσει να κλωτσάει ο Conor τον Floyd. Όσο άσχημα και να πάνε τα πράγματα γι' αυτόν, αν σπάσει τους κανόνες της πυγμαχίας με τέτοια χτυπήματα θα δεχθεί πάρα πολύ κριτική από όλους. Βέβαια μπορεί αυτό να το θεωρήσει και θετικό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ