MMA

Pretty Boy Bam Bam: To παιδί θαύμα του Οχάιο

Pretty Boy Bam Bam: To παιδί θαύμα του Οχάιο

Ο 13χρονος πυγμάχος Wayne Lawrence μεγάλωσε σε φτωχογειτονιές του Οχάιο και δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο της εγκληματικότητας, αλλά τον δρόμο των πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα της πυγμαχίας.

ΟWayne Lawrence όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έγινε σύμβολο λόγω του ζήλου του στο μποξ από μικρή ηλικία.

Ο πατερας του Bam Bamκατάλαβε μόλις από την ηλικία των δύο ετών, το ταλέντο του γιου του. " Βλέπαμε στην τηλεόραση αγώνα πυγμαχίας και τότε ο μικρός πήρε τα παπούτσια και τα έβαλε στα χέρια του σαν να φορούσε γάντια. Το ήξερα ότι ήταν χαρισματικός".

Πρώτος του επαγγελματικός αγώνας στα 10 του χρόνια, στέφτηκε νικητής κόντρα στον Rubin the Hurricane. Πλέον στην Αμερική μιλούν για ένα παιδί θαύμα καθώς ο Bam- Bam έχει τρομερή απήχηση στον κόσμο.

Προτάσεις για κινηματογράφο και πασαρέλα πέφτουν βροχή, όμως ο Pretty boy είναι ταγμένος αλλού. Πρότυπο του ο Floyd Mayweather Jr, εξ' ου και το προσωνύμιο, ο Wayne Lawrence ευελπιστεί να κάνει παρόμοια καριέρα. Ο Bam Bam είναι ένα συνηθισμένο παιδί της ηλικίας του.

"Έχω χρόνια να μάθω. Έχω χρόνο να παίζω με τα παιχνίδια μου αλλά και να δουλεύω παράλληλα", ήταν τα λόγια του Bam Bam. Πάρτε μία γεύση περί τίνος πρόκειται…

Τα… Μπραζίλιαν κορίτσια του UFC (BINTEO)

«Παγκόσμιος» ο Σοφοκλέους, εύκολα Μαλιχούδης, Παπαδόπουλο ς

Πλήρωσε το τρολάρισμα με ΝΟΚ ΑΟΥΤ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ