Πόσο... κότα είναι τελικά ο Canelo; Έκλεισε με Golovkin επίσημα στις 160 λίμπρες! - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Πόσο... κότα είναι τελικά ο Canelo; Έκλεισε με Golovkin επίσημα στις 160 λίμπρες!

Πόσο... κότα είναι τελικά ο Canelo; Έκλεισε με Golovkin επίσημα στις 160 λίμπρες!

Τα έφεραν από εδώ τα έφεραν από εκεί αλλά τελικά οι πλευρές των Canelo και Golovkin κατάφεραν σήμερα (23/6) να μας δώσουν την δυνατή πυγμαχική είδηση! Συμφώνησαν...

Τα έφεραν από εδώ τα έφεραν από εκεί αλλά τελικά οι πλευρές των Canelo και Golovkin κατάφεραν να μας δώσουν την δυνατή πυγμαχική είδηση! Στις αρχές του 2017, λοιπόν, οι δύο κορυφαίοι μποξέρ θα αναμετρηθούν με φόντο τον καλύτερο.

Σε αυτή τη μάχη δεν μετράνε ούτε ζώνες ούτε διακρίσεις έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Ειδικά δε ο Alvarez κάνει κίνηση ματ αφού θα είναι αυτός που θα ανέβει στα κιλά μια και ο αγώνας έκλεισε στις 160 λίμπρες.

Ο Μεξικανός θα παίξει στις 154 lbs. στις 17 Σεπτεμβρίου κι από εκεί και έπειτα θα ξεκινήσει να ανεβαίνει σταδιακά στις 160 για να συναντήσει στις αρχές του 2017 τον "GGG".

Η επαγγελματική πυγμαχία μπορεί να πανηγυρίζει σήμερα αφού ένα παιχνίδι που πίστεψαν πολλοί ότι θα τραβήξει στα χρόνια όσο το Mayweather - Pacquiao τελικά κλείνει στην ώρα του και τα ταμεία αναμένεται να... σπάσουν!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθηνά Ευμορφιάδη: Είναι το πιο σέξι κορμί στα μαχητικά αθλήματα

Σοκ: Τα πιο βάρβαρα soccer kicks που έχουν γίνει στις ΜΜΑ!

Ο πιο τρομαχτικός συλλέκτης χρεών της Μεγ. Βρετανίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24