MMA

"Πόλεμος" με Φεζουλάι vs. Μπλάνας 2 στο FFC

"Πόλεμος" με Φεζουλάι vs. Μπλάνας 2 στο FFC

Η μεγάλη ρεβάνς των Μπλάνα - Φεζουλάι είναι πιο επίσημη από ποτέ για τις 11 Μαρτίου. Ο Χρήστος Παπαναγιώτου κανόνισε μια μεγάλη μάχη που θα γράψει ιστορία (VIDEO)

Ένα ματς που φέρνει τις καλύτερες των αναμνήσεων στους Έλληνες φαν των μαχητικών αθλημάτων "έφτιαξε" και θα παρουσιάσει στο kickboxing μέρος του FFC ο Χρήστος Παπαναγιώτου. Η μεγάλη ρεβάνς των Μπλάνα - Φεζουλάι είναι πιο επίσημη από ποτέ για τις 11 Μαρτίου.

Ο Γιάννης Φεζουλάι έμεινε χωρίς αντίπαλο όταν έγινε γνωστό ότι δεν θα παίξει ο Φώτης Γκιώνης μαζί του στο FFC και ο Χρήστος Παπαναγιώτου "όργωσε" την αγορά για αντικαταστάτη.

Σε πρώτη φάση είχε ακουστεί στην fightining πιάτσα πως ο "Mr. Kimbo" πάει για λύση εξωτερικού αλλά όπως έγινε γνωστό τελικά ο αντίπαλός του θα είναι ο μαχητής των "Spartan Warriors" και του Γιώργου Γιδάκου, Μάριος Μπλάνας.

FFC: Επίσημη η πιο δύσκολη μάχη του Σαββίδη στην ΜΜΑ καριέρα του!

Όπως και ο Φεζουλάι έτσι και ο Μπλάνας είναι δύο αθλητές που αμφότεροι έχουν πάρει ευκαιρίες από τον Παπαναγιώτου στο εξωτερικό και τελικώς ήρθε η ώρα να συγκρουστούν ξανά μεταξύ τους, μετά το "No Limits", στο FFC αυτή τη φορά!

Οι δύο μαχητές είχαν δώσει φοβερό θέαμα σ'ένα ματς με παρατάσεις και ανατροπές που στο τέλος επικράτησε ο Φεζουλάι για το 1-0.

Το ματς αυτό το περιμένει το μαχητικό κοινό με μεγάλη αγωνία καθώς η ρεβάνς των δύο ήταν κάτι που έχει συζητηθεί αρκετά μετά το πρώτο ματς στο "No Limits" στις 23 Απριλίου στο "Γ. Στεφανόπουλος".

FFC: Κακουμπάβας vs. Petje για το… χρυσάφι στην Αθήνα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NO LIMITS:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Lindsey Pelas:Το νέο κορίτσι του UFC είναι εξωπραγματικά…καυτό (ΦΩΤΟ)

Ρωσίδες χούλιγκανς ομολογούν πως κάνουν πολεμικές τέχνες για να δέρνουν αντίπαλους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος "κερνάει" ξύλο σε Τούρκους μαγαζάτορες που του επιτέθηκαν (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ