MMA

Πολεμικές τέχνες, antibullying και ένα φοβερό διαφημιστικό

Πολεμικές τέχνες, antibullying και ένα φοβερό διαφημιστικό

Δείτε ένα εκπληκτικό διαφημιστικό με πρωταγωνιστή έναν μπαμπά που ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να προετοιμάσει το γιο του για την... ζωή έξω (video).

Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άρθρα στο fightsports.gr για το ότι οι πολεμικές τέχνες, υπό έναν σωστό δάσκαλο πάντα, στην ζωή ενός παιδιού και όχι μόνο, συμβάλουν δυναμικά στην αποφυγή του Bullying όχι μόνο με αυτοάμυνα στην περίπτωση επίθεσης αλλά κυρίως δίνοντας σιγουριά, ψυχική δύναμη και αυτοπεποίθηση στο παιδί που τον ακολουθεί σε όλη του την ζωή.

Αυτή η αυτοπεποίθηση αλλάζει και τον τρόπο με τον οποίο τον βλέπουν και οι υπόλοιποι στον περίγυρο του και τον καθιστούν πια ως έναν πολύ λιγότερο "θελκτικό" στόχο για Bullying.

Επίσης, μαθαίνουν να λειτουργούν πάντα με αυτοσυγκέντρωση, έχουν ήδη δουλέψει πιθανά σενάρια συγκρούσεων και ξέρουν ότι είναι ικανοί να τα αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο ενώ έχουν εξασκήσει και την ικανότητα τους να παίρνουν αποφάσεις πολύ γρήγορα όταν αυτό χρειαστεί.

Δείτε παρακάτω ένα διαφημιστικό με τον φοβερό μπαμπά που ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να ετοιμάσει τον γιο του για την ζωή εκεί έξω, να τον κάνει πιο σίγουρο για τον εαυτό του και πιο δυνατό για να κυνηγήσει τα όνειρά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Αθηνά Ευμορφιάδη: Είναι το πιο σέξι κορμί στα μαχητικά αθλήματα
Σοκ: Τα πιο βάρβαρα soccer kicks που έχουν γίνει στις ΜΜΑ!
Ο πιο τρομαχτικός συλλέκτης χρεών της Μεγ. Βρετανίας! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ