MMA

Ποιος Τζεμπούρ; Μόνο Κόρφας

Ποιος Τζεμπούρ; Μόνο Κόρφας

Η μπουνιά του Ράφικ Τζεμπούρ σε οπαδό του Άρη έχει γίνει viral και το fightsports.gr αναλύοντας το... ματς, χαρακτήρισε το στυλ του Αλγερινού "σοβιετικό". Δεν πιάνει όμως μία μπροστά στο "mexican style" του Τζον Κόρφα (VIDEO)

Η μπουνιά του Ράφικ Τζεμπούρ σε οπαδό του Άρη έχει γίνει viral και το fightsports.gr αναλύοντας το... ματς, χαρακτήρισε το στυλ του Αλγερινού "σοβιετικό". Δεν πιάνει όμως μία το αριστερό του ποδοσφαιριστή σε σύγκριση με το "mexican style" του Τζον Κόρφα.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ στις 11 Μαρτίου του 1988 έριξε μια μπουνιά έπος σε αντίπαλο παίκτη (σ.σ. στον Γιάνκοβιτς) του Ερυθρού Αστέρα που για κάποιον περίεργο λόγο κανείς δεν τη θυμάται για κακό σκοπό.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς που αγωνιζόταν τότε στη σέρβικη ομάδα το θυμάται και γελάει όπως είπε σε παλαιότερη συνέντευξη του στο sport24.gr ο κατά τα άλλα πολύ ήρεμος Κόρφας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το περιστατικό υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των παικτών με τον Τζον νωρίτερα να έχει βγάλει στεγνό νοκ - άουτ τον συνάδελφό του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ας το θυμηθούμε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ