Ποιος Conor Mcgregor... Chael Sonnen! - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Ποιος Conor Mcgregor... Chael Sonnen!

Ποιος Conor Mcgregor... Chael Sonnen!

Ο Conor Mcgregor είναι η "φτωχή" και περιορισμένου εύρους έκδοση του πιο μεγάλου smack talker που έχει περάσει ποτέ από το ΜΜΑ, του Chael Sonnen (VIDEO).

Αν σε κάποιους σας αρέσει ο προκλητικός χαρακτήρας του Mcgregor πρέπει να καταλάβετε ότι ο φαφλατάς Ιρλανδός είναι η "φτωχή" και περιορισμένου εύρους έκδοση του πιο μεγάλου smack talker που έχει περάσει ποτέ από το ΜΜΑ. Του gangster Chael Sonnen.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Σοβαρή οπισθοδρόμηση για Τσίπρα η απόφαση του ΣτΕ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών δίνουν μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης του εξωτερικού, που μεταδίδουν από εχτές την απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππα

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24