MMA

Ποια ΜΜΑ ομάδα είναι η πιο... τραυματισμένη;

Ποια ΜΜΑ ομάδα είναι η πιο... τραυματισμένη;

Με αφορμή τον τραυματισμό του Daniel Cormier πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στα camp που παρουσιάζουν τις περισσότερες απώλειες στις προετοιμασίες.

Στο Bloody Elbow παρουσιάζεται η κάρτα με τα camp και τους τραυματισμούς που έχουν υποστεί αθλητές από το 2009 μέχρι και το 2016.

Την πρωτιά όπως θα δείτε και στον σχετικό πίνακα έχει η AKA (American Kickboxing Academy) η οποία είναι και η ομάδα του Daniel Cormier με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως εκεί μέσα γίνεται... πάρτι ξύλου στα σπάρινγκ!

Σε 141 προγραμματισμένες μάχες η AKA είναι αυτή που έχασε 26 μαχητές από τραυματισμό.

O ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ CAMP ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ

Από το camp ξεκαθαρίζουν ότι οιKhabib Nurmagomedov και Ruslan Magomedov είχαν έρθει ήδη τραυματίες στη σχολή του San Jose. Ο επικεφαλής προπονητής και δημιουργός της ομάδας Javier Mendez λέει ότι οι δύο Ρώσοι είχαν θέματα από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στις ΗΠΑ ενώ ο Cormier χτύπησε μόνος του όταν δίδασκε πάλη στο τμήμα του (σ.σ. πριν το UFC 206).

Επίσης λέει: "Εάν ένας μαχητής μου θεωρεί ότι το παρακάνω με τις προπονήσεις τότε καλύτερα να αποσυρθώ. Είμαι ο πρώτος που δεν θέλω να.. καίγονται!"

Η σχολή με τους λιγότερους τραυματισμούς είναι η Alliance MMA που έχουν παρουσιάσει μόνο επτά τραυματισμούς στους 11 αθλητές τους. Ο μόνος που'χει βγει τραυματίας για αρκετό καιρό ήταν ο πρωταθλητής Dominick Cruz ενώ άλλοι μαχητές έχουν παίξει 16 αγώνες χωρίς... γρατζουνιά ικανή να "χαλάσει" αγώνα.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑ CAMP

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστική τελετή μύησης της πιο σκληρής συμμορίας MS 13 σε νέο «μέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπαίδευση Ρώσου ειδικοδυναμίτη με ξυλοδαρμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντέχεις να δεις την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ