MMA

Πλασάρης: "Ήλθε κοντά να παίξουμε ξύλο και δεν του χάλασα χατίρι"

Πλασάρης: "Ήλθε κοντά να παίξουμε ξύλο και δεν του χάλασα χατίρι"

Ο Χρήστος Πλασάρης κατέκτησε πριν από λίγες ώρες στο μακρινό Καζακστάν την πρώτη του διεθνής ζώνη και μιλάει για πρώτη φορά ως πρωταθλητήςAlash Pride FC για τη μεγάλη νίκη του.

"Το ήξεραότιθα κερδίσω..το ένιωθα...όλοι μου έλεγαν πως ήταν πολύ καλός και εδώ είναι ο τοπ τους..είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά με τους προπονητές μου,το διατροφολόγο Γιάννη Μαυρίδηκαι γενικά με όλο το Αρμαγος Team..

Το παιχνίδι ξεκίνησε ως εξής: δίναμε αναγνωριστικά χτυπήματα..του πέρασα μερικά low τα οποία τα 2 τον έριξαν και κάτω. Ήταν κάλος στα χέρια μου πέρασε ένα, δυο καλά χτυπήματα στα οποία έκατσα νοκ νταουν άλλα δεν ήταν αρκετά για να με γονατίσουν. Ήρθε κοντά μου θέλοντας να παίξουμε ξύλο και δεν του χάλασα χατίρι. Του έδωσα κόντρα αριστερό, δεξί στο σαγόνι..έπεσε λιπόθυμος, πέρασα στην πλάτη για πνιγμό και μόλις έπιασα το λαιμό του ήταν λιπόθυμος και ο διαιτητής έκοψε το παιχνίδι.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους δασκάλους μου για την τόσο σκληρή δουλειά που κάναμε,ΚώστακαιΓιώργοΑρμαγο,τον αθλητικό διατροφολόγο μουΓιάννηΜαυριδη, όλουςτουςχορηγούςμου και τους υποστηρικτές μου!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ για ταπάρα πολλά τα μηνύματα του κόσμου και μου έδωσαν πάρα πολύ κουράγιο για αυτόν τον αγώνα! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,που με στηρίζει πολύ αν και δεν τους αρέσει ιδιαίτερα το ΜΜΑ (προτιμούν την κιθάρα χαχαχ) και ο αδερφός μου που είναι πάντα δίπλα μου σε όλα!", δήλωσε στο Fightsports.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FIGHTSPORTS.GR

Σάκης Ρουβάς: Έχω παίξει ξύλο, κάνω Brazilian Jiu Jitsu (ΒΙΝΤΕΟ)
Xαμός: Έτσι χαλαρώνει το καυτό ring girl του UFC (ΦΩΤΟ)
Ο Έλληνας που γλίτωσε από τους Ναζί παίζοντας ΜΠΟΞ! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ