MMA

Πήρε... πόδι τελικά ο Werdum από την τηλεόραση του UFC!

Πήρε... πόδι τελικά ο Werdum από την τηλεόραση του UFC!

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του UFC, Fabricio Werdum "πλήρωσε" ακριβά την επίθεση, μέσω Instagram, στη Reebok προ ημερών.

Με το χειρότερο τρόπο πλήρωσε ο Fabricio Werdum τα όσα έγραψε εναντίον της Reebok στο instagram προ ημερών.

Σύμφωνα με νέο post στα social media του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή το UFC εξαιτίας όλων αυτών που έγραψε εναντίον του βασικού χορηγού ένδυσης του promotion απαλλάσσεται από όλες τις έξτρα τηλεοπτικές του δουλειές με τον οργανισμό.

Ο Werdum είχε θέση βασικού αναλυτή και σχολιαστή στην ισπανόφωνη τηλεοπτική πλατφόρμα και μάλιστα η πορεία του θεωρείτο εξαιρετικά επιτυχημένη.

Βγάζοντας όμως στη σέντρα τη Reebok, λέγοντας πως πληρώνει... ψίχουλα τους μαχητές, τα πράγματα στράβωσαν. Επίσης ο Fabricio έσβησε το σήμα της συγκεκριμένης εταιρίας από τη μπλούζα του βάζοντας στη θέση του αυτό της Nike, συνοδεύοντας τη φωτογραφία και με το εξής μήνυμα: Suck my balls Reebok...

Πλέον ο Werdum είναι... άστεγος τηλεοπτικά και στο νέο του μήνυμα αφήνει να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη απόφαση του UFC θα κοστίσει ακριβά στον οργανισμό καθώς όπως ενημερώνεται ο ίδιος δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι από τη λατινική Αμερική που θέλουν να κόψουν τη συνδρομή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Werdum τονίζει στα γραπτά του ότι πριν τη Reebok αύξανε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 200.000 δολάρια από τις εταιρίες που τον χορηγούσαν με ρούχα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Στην δεκάδα με τις πιο καυτές του Instagram η Celeste (ΦΩΤΟ & BINTEO)
Zara Phythian: H martial artist που θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου (ΦΩΤΟ & BINTEO)
Ρίξε μια ματιά στη Veronica που μοιράζει... ξάπλες και... εγκεφαλικά! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ