MMA

Πέτρος Σκαφιάς: "Στις 5 Μαΐου θα είναι το επόμενο νοκ άουτ μου"!

Πέτρος Σκαφιάς: "Στις 5 Μαΐου θα είναι το επόμενο νοκ άουτ μου"!

Ο Πέτρος Σκαφιάς είναι ένας από τους αγαπημένους αθλητές των μίντια και όχι τυχαία, διότι απαντά σε ό,τι κι αν ερωτηθεί, με τον δικό του τρόπο.

Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Λεονάρδο Σίνη στο MMA Challenge Pro (5 Μαΐου) μας μιλάει για την μεγάλη μάχη αλλά και για το ενδεχόμενο μελλοντικά να αντιμετωπίσει τον Νίκο Τζώτζο που κέρδισε χθες την ζώνη WKN στο "The Battle".

"Για εμένα το ματς με τον Σίνη, είναι ακόμα ένα παιχνίδι όπως όλα τ’άλλα. Η προετοιμασία μου πήγε πολύ καλά δόξα το Θεό, δεν τραυματίστηκα", αναφέρει στα πρώτα του λόγια ο Σκαφιάς που θεωρεί πως έχει την κατάλληλη ψυχολογία για το ματς.

"Η ψυχολογία μου δεν μου επιτρέπει να μην είμαι έτοιμος. Σε οποιονδήποτε αγώνα μου".

Ο Σκαφιάς εδώ και μερικούς μήνες έχει αλλάξει ομάδα και πλέον αγωνίζεται για το Armagos Team. Ο ίδιος χαρακτηρίζει επαγγελματίες τους προπονητές του. "Τώρα πια καινούργια μου ομάδα είναι το Armagos Team. Είμαι εδώ και τέσσερις μήνες στην ομάδα και νιώθω την αλλαγή. Οι προπονητές μου είναι πολύ επαγγελματίες".

Στην συνέχεια η κουβέντα πήγε στο kickboxing με τον Σκαφιά να δηλώνει πως αν ο Τζώτζος θεωρεί πως είναι πρωταθλητής θα πρέπει να παίξει μαζί του!

"Τι MMA, τι kickboxing, για μένα είναι το ίδιο (δεν υπάρχει αντίπαλος). Όσον αφορά την χθεσινή τετράδα αυτοί οι τέσσερις αθλητές διεκδίκησαν την ζώνη μου.

Μία ζώνη την οποία κατέχω εγώ γι’ αυτό αυτό ο Τζώτζος αν θέλει να λέγεται πρωταθλητής WKN, θα πρέπει να νικήσει πρώτα εμένα. Όσο για το αν θέλω να παίξω με κάποιον Έλληνα αθλητή εδώ στην Ελλάδα εγώ θέλω ,αυτοί δεν θέλουν".

Τέλος υποσχέθηκε νοκ άουτ και όπως λέει είναι υπόχρεος γι'αυτό: "Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την υποστήριξή σας και την δύναμη που μου δίνεται. Σας είμαι υπόχρεος να μοιράζω knock outs (5 Μαΐου θα είναι το επόμενο)".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχος "κατεβάζει" με γροθιές στην Ρωσία τον έναν μετά τον άλλον (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ