MMA

Πέντε tricks του Canelo που εκθέτουν τον αντίπαλο

Πέντε tricks του Canelo που εκθέτουν τον αντίπαλο

Είναι ένας από τους πιο ψυχαγωγικούς πυγμάχους στον πλανήτη, είναι μόλις 26 και ακολουθεί λαμπρή πορεία για εκείνον. (videos)

Ο Canelo Alvarez έχει ένα δικό του επιθετικό τρόπο να αγωνίζεται, εκθέτοντας τους αντιπάλους με διάφορες ντρίπλες, όπως θα λέγαμε ποδοσφαρικά που του χαρίζουν εντυπωσιακά χτυπήματα που καθορίζουν έναν αγώνα. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά.

Προσποιείται με το δεξί και απογειώνει το αριστερό

Είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει στα παιχνίδια του ο Canelo αφού μπορεί να δείχνει βαρύς, όμως οι προσποιήσεις του όπως η παρακάτω εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους αντιπάλους. Ανοίγει το δεξί, σπάει αριστερά και βάζει το κροσέ.

Εκπληκτικό αριστερό άπερκατ

Ένα από τα αγαπημένα χτυπήματα του Μεξικανού. Με παρόμοια προσποίηση, περνάει το αριστερό άπερκατ. Το πέτυχε πολλάκις και απέναντι στον Miguel Cotto στον πιο πρόσφατο αγώνα του.

Άλλαξε τον Μεξικάνικο τρόπο

Στιβαρή γκαρντ και τα χέρια ψηλά. Ο Canelo Alvarez δεν ακολουθεί αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο των Μεξικανών που ελίσσονται μόνο όταν χτυπούν, όμως κατεβάζει και τα χέρια όταν χρειαστεί, για να ελέγχει καλύτερα τον αντίπαλο.

Το αριστερό ταλαιπωρεί το δεξί βαράει

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλεις το απόλυτο δεξί, ενοχλώντας τον αντίπαλο με το μπροστινό χέρι και φέρνοντας τον εκεί που θέλει για να εκτοξεύσεις το δεξί.

Η τέλεια απόσταση

Το αριστερό του χέρι το τεντώνει όσο χρειάζεται για να απογειωθεί το τρομερό δεξί του που πιθανόν να είναι ντιρέκτ που θα κάνει ζημιά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο Mike Tyson έπαιζε μποξ μαστουρωμένος με κόκα και χασίς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Tρέλανε μας... Jessica: Η καυτή μελαχρινή του UFC που δηλώνει πως ψάχνει άντρα! (ΦΩΤΟ)

H σέξι Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ