MMA

Πέντε strikers - φωτιά των Ελληνικών ΜΜΑ

Πέντε strikers - φωτιά των Ελληνικών ΜΜΑ

Το Fightsports.gr επιλέγει τους πέντε κορυφαίους αθλητές στην όρθια μάχη. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Fighters που θα μπορούσαν να σταθούν άνετα σε αγώνες πυγμαχία, kickboxing ενώ έχουν πετύχει νίκες κάνοντας το αγροτικό τους στα άλλα στυλ! Πάμε να τους δούμε...

Νίκος Σοκώλης

Ένας συλλέκτης νοκ άουτ όπως ο Nitro δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την λίστα. Είναι τοπ επιπέδου kickboxer με σπουδαίες νίκες όπως κόντρα στον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου ενώ έχει παίξει και με το «κτήνος» ονόματι Tyrone Spong που μόνο με το άκουσμα του προκαλεί πανικό!

Σταμάτης Μορούλης

Έχει μπόλικες νίκες τόσο στο kickboxing όσο και στο Sanda. Ένας δυναμικός striker που έχει ως βάση το όρθιο παιχνίδι και θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στις λίστες των promoter για αγώνες kick.

Αλέξης Νικολακόπουλος

Toυ το έχουμε πει και κατ’ιδίαν. Είναι καλός πυγμάχος το είδαμε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Χρήστο Πλασάρη που πήγε να το πάρει μόνο με το όρθιο. Επίσης στο δεύτερο παιχνίδι με τον αθλητή του Αρμάγου ήταν ακόμα πιο βελτιωμένος, που δείχνει πως εξελίσσεται και στο striking παιχνίδι με παιχνίδι.

Ρόμπερτ Ογκανεσιάν

Έπαιξε στα ίσα έναν από τους καλύτερους 80αρηδες στην Θεσσαλονίκη, τον Γιάννη Μανώλα. Έχει κατακτήσει Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στην Β’ κατηγορία είναι πολύ σκληρός και έχει το ένα χτύπημα.

Φωτεινή Κρομμύδα

Καζάνη, Καρπουζλή, Βόμβα, είναι μερικά ονόματα τα οποία έχει κερδίσει η Φωτεινή Κρομμύδα. Δεν έχει την σκληρότητα της Ελίνας Καλλιονίδου αλλά είναι πολύ τεχνική και άρτια στο όρθιο παιχνίδι. Επίσης είναι μικρή και εξελίξιμη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή!(ΒΙΝΤΕΟ)

Christy Mack: Τα ουρλιαχτά την ώρα που την βασάνιζε ο War Machine και το ξυρισμένο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταμφιεζόταν και χτυπούσε κόσμο στο Μπρούκλιν ο Tyson!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ