MMA

Πέντε street brawlers που έγιναν διάσημοι MMAers

Πέντε street brawlers που έγιναν διάσημοι MMAers

Το Fightsports.gr παρουσιάζει πέντε street brawlers που στη συνέχεια έγιναν διάσημοι MMAers.

Οι μικτές πολεμικές τέχνες απαιτούν έναν συνδυασμό τεχνικών που μπορούν να κάνουν άρτιο έναν μαχητή. Ωστόσο ο δρόμος για μερικούς μαχητές δεν είναι πάντα ο ίδιος καθώς μερικοί προήλθαν από παράνομα streetfights και βρέθηκαν σε επαγγελματικά κλουβιά. Πάμε να δούμε πέντε τέτοιες περιπτώσεις.

EDDIE ALVAREZ

O Eddie Alvarez έχει κάνει σπουδαία πορεία στην lightweight κατηγορία του UFC που του έχει αποφέρει μία φορά τον τίτλο. Πριν όμως καταλήξει στον κόσμο του επαγγελματισμού ξεκίνησε από streefight αγώνες στην Φιλαδέλφεια με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έχει κερδίσει πάνω από 100 μέχρι να ξεκινήσει την καριέρα του στις MMA.

JORGE MASVIDAL

Ο μαχητής της welterweight κατηγορίας στο UFC έχει κάνει σπουδαίες νίκες κόντρα στους Donald Cerrone και Jake Ellenberger. Ο Masvidal όμως δεν ήταν πάντα σε έννομους αγώνες αλλά και σε παράνομους αγώνες που υπάρχουν στο Youtube!

LEE MURRAY

O lighting Lee Murray είχε γενικώς προβλήματα με τον νόμο. Μία ληστεία σε τράπεζα του Λονδίνου ενώ σε άλλη περίπτωση υπάρχουν μαρτυρίες μαχητών πως τον έχουν δει σε καυγάδες του δρόμου. Σε έναν από αυτούς "κατέβασε" τον θηριώδη Tito Ortiz στον Λονδίνο όταν ο τελευταίος ήταν στο ζενίθ της καριέρας του.

TANK ABBOTT

Ο συγκεκριμένος μαχητής ήταν παρών στα πρώτα UFC, όμως εκεί που μεγαλούργησε ήταν εκτός κλουβιού αφού έχει δώσει εκατοντάδες αγώνες. Ο Τank Abbott είχε εκτόπισμα και ήταν το ίδιο επιθετικός και στις γειτονιές.

KIMBO SLICE

Ο κορυφαίος όλων κι αυτό διότι έγινε διάσημος στα backyards fights, στις αυλές των σπιτιών, όπου έχτισε μία φοβερή φήμη που τον έφτασε μέχρι το Bellator. Ο αείμνηστος μαχητής ήταν εξαιρετικός πυγμάχος και τα θηρία με τα οποία τα έχει βάλει μπορείτε να βρείτε παντού στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ