MMA

Πέντε μάχες που δεν θα ξεχάσεις ποτέ για λάθος λόγο

Πέντε μάχες που δεν θα ξεχάσεις ποτέ για λάθος λόγο

Αθλητές που κουράζονται στο πρώτο λεπτό, κοκορομαχίες και άλλα πολλά σε πέντε μάχες που άφησαν εποχή για όλους τους λάθος λόγους.

Ένα παιχνίδι ΜΜΑ μπορεί να στεφθεί με επιτυχία αλλά κατά καιρούς έχουμε δει και τραγελαφικά γεγονότα. Παιχνίδια με αθλητές που κουράζονται στο πρώτο λεπτό, κοκορομαχίες και άλλα πολλά θα δείτε στις παρακάτω μάχες του βίντεο.

O αείμνηστος Kimbo Slice δεν θύμισε σε τίποτα τον άνθρωπο που διέλυε στα backyards fights τα θηρία, απέναντι στον Dada 5000 που μετά τον αγώνα νοσηλεύτηκε για ένα μήνα σε νοσοκομείο από την κούραση και τις καταχρήσεις που τον έφεραν μία ανάσα από τον θάνατο. Ήταν και ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του.

O Aliev Makhmud είναι ένας συμπαθητικός τύπος που σίγουρα θέλεις για παρέα και αν σε πειράξει κάποιος να τον μοστράρεις για να σωθείς. Στον αγώνα με τον Kiyoshi Tamura όμως δεν έπεισε κανέναν. Χοροπηδούσε σαν κατσίκι, μέχρι που χτύπησε κατά λάθος στα γεννητικά του όργανα. Πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα, επανήλθε αλλά φαινόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά μέχρι που τα παράτησε.

Gabi Garcia εναντίον Lei- D Tapa. Η μάχη αυτή θύμισε απατημένη γυναίκα που έπιασε την καλύτερη της φίλη με τον σύντροφο. Ανορθόδοξο ξύλο και ένα παιχνίδι που κακοποιήθηκαν τα μαχητικά σπορ.

Κλείνουμε με το αλησμόνητο παιχνίδι του Gabriel Gonzaga με τον Κevin Jordan που τελείωσε με μία ξαφνική μπουνιά, ενώ οι δύο παίκτες κοιτάζονταν για αρκετή ώρα, μέχρι που ο διαιτητής δεν άντεξε και τους ζήτησε να παίξουν αλλιώς θα τους τιμωρούσε. Για την ιστορία ο Jordan έβαλε τέλος στην καριέρα του και άνοιξε επιχείρηση με πλυντήρια αυτοκινήτων.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ