MMA

Πέφτει από τα 75 στα 70 ο Golovkin για να παίξει με τον Mayweather

Πέφτει από τα 75 στα 70 ο Golovkin για να παίξει με τον Mayweather

O Gennady Golovkin έχει μία μεγάλη επιθυμία και αυτή δεν είναι άλλη από το να παίξει με τον Floyd Mayweather. Μάλιστα, προτίθεται να πέσει στα 70 κιλά για να μπει στο ίδιο ρινγκ με τον "Money".

O Gennady Golovkin έχει μία μεγάλη επιθυμία...Να παίξει με τον Floyd Mayweather και προκειμένου να το πετύχει, τον δελεάζει ακόμα και με κόψιμο βάρους, φτάνοντας τα 69,8 από τα 75 κιλά που αγωνίζεται κανονικά.

Ο Καζάκος, αφού απέδειξε πως είναι καλύτερος στο παιχνίδι με τον Canelo Alvarez, θα ήθελε στην συνέχεια να διαλύσει τον μύθο του αήττητου Mayweather, σε συνδυασμό με τις τελευταίες προπονήσεις του "Money", που μπορεί να σημάνουν την επιστροφή του.

Αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα φέρει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη του Mayweather οπότε ίσως δελεαστεί και μπει στο ρινγκ με τον GGG.

Βέβαια θα ρισκάρει σοβαρά το ρεκόρ του διότι αυτή την στιγμή φαίνεται πως ο Golovkin που βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό, είναι ένα κλικ παραπάνω από τον Αμερικανό σταρ, που μπορεί να κέρδισε τον McGregor αλλά έδειξε βαρύς και πολύ διαφορετικός από το 2015 όταν και ήταν στην δράση.

Φυσικά η ρεβάνς Golovkin- Canelo μοιάζει πιο πιθανή, όμως ο Καζάκος θα πιέσει με κάθε τρόπο για να παίξει με τον Mayweather.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aπίστευτο staredown με γυναίκα να επιχειρεί να φιλήσει την αντίπαλο στο στόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ