MMA

Paulie Malignaggi: "Είπα στον McGregor να κάνει διάλειμμα γιατί δεν άντεχε"

Paulie Malignaggi: "Είπα στον McGregor να κάνει διάλειμμα γιατί δεν άντεχε"

Την δική του εκδοχή για τοσπάρινγκ που δημοσιεύτηκεέδωσε οPaulie Malignaggi που υποστηρίζει πως ο McGregor είχε σκάσει και τον συμβούλεψε να κάνει διάλειμμα.

Την δική του εκδοχή για το σπάρινγκ που είδε το φως της δημοσιότητας έδωσε οPaulie Malignaggi που υποστηρίζει πως ο Conor McGregor είχε...σκάσει και τον συμβούλεψε να κάνει διάλειμμα.

"Πήγα στο Βέγκας και μου είπαν πως θα έκανα σπάρινγκ 12 γύρων την επόμενη μέρα. Για όσους δεν γνωρίζουν σε κανένα camp δεν κάνεις απευθείας 12 γύρους.

Αν το κάνεις θα πρέπει να αλλάζεις sparring partners. To δύσκολο κομμάτι εφόσον αλλάζεις παίκτες είναι πως αυτοί είναι πιο ξεκούραστοι οπότε τους αντιμετωπίζεις στα καλύτερα τους. Το πιθανότερο είναι στον τρίτο αντίπαλο που θα συναντήσεις να σε δείρει.

Με τον McGregor την στιγμή που με έσπρωξε και φαίνεται να πέφτω, ήταν στην χειρότερη φάση. Το έκανε γιατί ήθελε ανάσες αλλά εγώ σηκώθηκα γρήγορα.

Όταν έπεσα του έλεγα πως θα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα γιατί δεν αντέχει. Όμως στην συνέχεια τον πίεσα και του είπα πως μεταξύ μας δεν θα υπάρξουν διαλείμματα. Τον χτυπούσα στο σώμα. Τον ρωτούσα αν του αρέσουν τα χτυπήματα αυτά και τον άκουγα να κλαψουρίζει".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχος «κατεβάζει» με γροθιές στην Ρωσία τον έναν μετά τον άλλον (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ