MMA

Πατώνουν τα PPV του UFC φέτος

Πατώνουν τα PPV του UFC φέτος

Συνεχίστηκε η πολύ κακή απόδοση του UFC στις πωλήσεις των Pay Per View για το 2017.

To UFC 213, μέσα στην International Fight Week, όπου ο Robert Whittaker πήρε την προσωρινή ζώνη του πρωταθλητή κόντρα στον Romero, φέρεται να έκανε 120-150.000 πωλήσεις, ένα νούμερο που είναι από τα χαμηλότερα στην πιο σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης.

Η κάρτα σίγουρα έπαθε ζημιά όταν ακυρώθηκε η μάχη της Nunes με την Shevchenko αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη μάχη θα ανέβαζε ιδιαίτερα τα νούμερα.

Γενικά το UFC φαίνεται να γίνεται promotion δύο ταχυτήτων, όπου η μια ταχύτητα, η γρήγορη, αφορά ελάχιστα ονόματα αστέρες, όπως ο Conor και η Ronda ή ο Lesnar, και η άλλη ταχύτητα που έχει τον συντριπτικά μεγαλύτερο αριθμό μαχητών κινείται σε όλο και περισσότερο ρηχά νερά.

Το UFC έχει αποτύχει να φτιάξει νέους αστέρες και από τα τρία παραπάνω ονόματα, κανένα δεν ασχολείται με το ΜΜΑ αυτή τη στιγμή.

Ακόμη και πέρυσι που έκανε η διοργάνωση ρεκόρ, αυτό ήρθε επειδή κορυφώθηκε η απόδοση των δύο πρώτων ονομάτων, ενώ όλα τα άλλα events είχαν μείωση στο μέσο όρο.

Φυσικά πάντα είχε αστέρια το UFC αλλά η επιτυχία του ήρθε επειδή σε μεγάλο βαθμό το ίδιο το Promotion είχε πολύ καλό όνομα, έχοντας όλους τους κορυφαίους μαχητές όπου οι κορυφαίοι έπαιζαν με τους τους κορυφαίους.

Τώρα βλέπει δυνατά ονόματα να το αφήνουν για ανταγωνιστές και μερικές κατηγορίες, όπως η Light heavyweight, να είναι γεμάτες στο τοπ 5 με βετεράνος ή αδοκίμαστους μαχητές.

Το UFC 214 θα δείξει πολλά πράγματα αφού η ρεβάνς του Jones με τον Cormier ΠΡΕΠΕΙ να πουλήσει καλά. Η προώθηση όμως από το UFC χωλαίνει, ειδικά αν δει κάποιος την προώθηση που έχει ρίξει η διοργάνωση στην ΠΥΓΜΑΧΙΚΗ μάχη του McGregor με τον Mayweather.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ