Πάτησε Ελλάδα ο Moxon - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

"Πάτησε" Ελλάδα ο Moxon

"Πάτησε" Ελλάδα ο Moxon

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της καριέρας του θα εκπληρώσει το ερχόμενο Σάββατο επί ελληνικού εδάφους ο διεθνούς φήμης kickboxer από την Αυστραλία, Steve Moxon.

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της καριέρας του θα εκπληρώσει το ερχόμενο Σάββατο επί ελληνικού εδάφους ο διεθνούς φήμης kickboxer από την Αυστραλία, Steve Moxon. Ο εν λόγω πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Έλληνα θρύλο του αθλήματος Μιχάλη Ζαμπίδη στον τελευταίο αγώνας της σπουδαίας καριέρας του. Σήμερα, ο Αυστραλός... πάτησε Ελλάδα και έσπευσε να ενημερώσει το κοινό μέσω facebook.

SHARE:
WORKOUT

WORKOUT

Το πρόγραμμα προπόνησης του Mark Wahlberg

Οι ασκήσεις για όγκο και δύναμη που βοήθησαν τον δημοφιλή πρωταγωνιστή του 'Deepwater Horizon' να χτίσει το σώμα (και την καριέρα) του.

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Ένα καυτό & υγρό fail μας κάνει χαρούμενους και σήμερα

Πόσα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά σε μια αισθησιακή φωτογράφηση σε μια τροπική παραλία;

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Το εξόφθαλμο λάθος στους 'Δυο Ξένους' που εντοπίσαμε 17 χρόνια μετά

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από την αγαπημένη σειρά του MEGA που καταδεικνύει ένα τραγικό λάθος. Τι κι αν έχουμε δει κάθε επεισόδιο της δεκάδες φορές, αυτό το λάθος δεν το είχαμε εντοπίσει μέχρι σήμερα (vid)

ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟ

ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟ

Ρούφα τη π@τσ@ και χόρεψε ένα τσάμικο

Οι δύο βουλευτές συναντήθηκαν σε διάδρομο έξω από την ολομέλεια και με αφορμή τη ρίψη των φυλλαδίων από πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ψαριανός απευθύνθηκε στον κ. Σκουρολιάκο χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις

 
 
ΤO KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ INTERNET

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

FIGHTSPORTS