MMA

Παρούσα σε ένοπλη ληστεία γνωστή ΜΜΑer

Παρούσα σε ένοπλη ληστεία γνωστή ΜΜΑer

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη εδώ και λίγες ώρες η είδηση και το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο προπονητής της γνωστής MMAer δέχεται πυροβολισμό από ληστές (video).

Η Valentina Shavchenko και ο κόουτς της Pavel Fedotov βρισκόντουσαν σε εστιατόριο του Περού όταν εντός αυτού εισέβαλαν τρεις οπλισμένοι εγκληματίες. Αφού πρώτα λήστεψαν το ταμείο παίρνοντας περίπου 1,500 δολάρια ξεκίνησαν να αρπάζουν ότι έβρισκαν από τους θαμώνες, όπως πορτοφόλια και κινητά.

Εκείνη τη στιγμή ο προπονητής της MMAer που επίσης οπλοφορούσε έριξε προς το μέρους των ληστών. Κατά συνέπεια δέχθηκε και ο ίδιος τα πυρά τους γεγονός που του επέφερε έναν τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα.

Αυτή τη στιγμή τα περουβιανά Μέσα μεταδίδουν πως ο Fedotov νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας Λίμα, ενώ ο ένας εκ των ληστών είναι νεκρός μετά από ανταλλαγή πυρών έξω από το κατάστημα του δράματος.

Όσον αφορά την Shevchenko οι Περουβιανοί την χαρακτηρίζουν στα ρεπορτάζ της σοκαρισμένη, αλλά καθηλωμένη στο πλευρό του προπονητή της... Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε και τη μοιραία στιγμή του πυροβολισμού όπως και την αντίδραση της αθλήτριας που έσπευσε στο προσκεφάλι του Pavel Fedotov.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Οι Night Wolves του Πούτιν: Ποιοι είναι και πως εκπαιδεύονται (ΒΙΝΤΕΟ)
Είναι 83 νίκησε τον καρκίνο και παίζει μποξάκι...(ΒΙΝΤΕΟ)
Φοβερός πιτσιρικάς σταματάει bullying σαν άλλος... Anderson Silva (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ