MMA

Παπαδόπουλος: "Όποιος επιβληθεί... κέρδισε!"

Παπαδόπουλος: "Όποιος επιβληθεί... κέρδισε!"

Πολύ δίκαια ο μαχητής του Δημήτρη Μακρίδη, Γιάννης Παπαδόπουλος πήρε την ευκαιρία του από τον Παύλο Καπώνη για το main event του KGP στις 3 Δεκέμβρη στο "ΕΝΑΣΤΡΟΝ".

Ο 21χρονος Γιάννης Παπαδόπουλος αποτελεί το νέο αίμα στο ελληνικό kickboxing. Με τις εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φαν και των διοργανωτών και δικαίως πήρε τη μία από τις δύο θέσεις στο main event του KGP στο "ΕΝΑΣΤΡΟΝ" στις 3 Δεκέμβρη.

Ο Παύλος Καπώνης δίνει την ευκαιρία στον μαχητή του Δημήτρη Μακρίδη να συγκρουστεί με τον έμπειρο Διονύση Γκίκα σ' έναν αγώνα με πολλές παραμέτρους στην επιτυχία πέρα από την νίκη, καθώς ο αθλητής που θα κερδίσει παίρνει το εισιτήριο για ματς στην Αγγλία.

Το Fightsports επικοινώνησε με τον δουλευταρά Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος για την ευκαιρία και έτοιμος για τη νίκη: "Είναι η πρώτη φορά που αγώνας έχει στόχο για μας. Εννοώ δηλαδή τη διεκδίκηση για το Λονδίνο. Αν χάσουμε τότε χάνουμε μία ευκαιρία! Είμαι 21, έχουμε δουλειά μπροστά μας".

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Διονύση Γκίκα περί ανωτερότητας του στο κομμάτι της εμπειρίας , ο Παπαδόπουλος σχολίασε: "Νομίζω ότι ερχόμαστε από διαφορετικές σχολές. Δεν θα παίξει ρόλο η εμπειρία. Όποιος επιβάλλει το παιχνίδι του θα κερδίσει...".

Αναφορικά με την ευκαιρία που πήρε από τον Παύλο Καπώνη τόνισε: "Είναι εξαιρετικά οργανωμένοι (εννοεί το MTGP και το KGP) και ο δάσκαλος Καπώνης μας υπολογίζει. Τον βγάλαμε ασπροπρόσωπο άλλωστε στο Λονδίνο".

Υπενθυμίζουμε ότι Γκίκας και Παπαδόπουλος θα διασταυρώσουν τις γροθιές τους στο main event του KGP στην Αθήνα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 3 Δεκεμβρίου στο χώρο του "ΕΝΑΣΤΡΟΝ" και έχει συμφωνηθεί να γίνει για τον εθνικό τίτλο της WKF στα 70 κιλά σε πέντε γύρους των τριών λεπτών.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Brye Anne Russillo: «Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη. Ζυγίζουν 5,5 κιλά! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ