MMA

Παπαδόπουλος: "Ο Λεβάν μπορεί να λέει ό,τι θέλει, στο ρινγκ θα κριθούν όλα"

Παπαδόπουλος: "Ο Λεβάν μπορεί να λέει ό,τι θέλει, στο ρινγκ θα κριθούν όλα"

Η "ναυαρχίδα" του Δημήτρη Μακρίδη, Γιάννης Παπαδόπουλος, φοράει ξανά γάντια για να παίξει στο κυριακάτικο Colosseum.

Ένας από τους κορυφαίους μαχητές της χώρας, ο πιο ενεργός και εξαιρετικά φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται για έναν ακόμη αγώνα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Λεβάν Γκουρούλι .

Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος θα μοιραστεί εκ νέου το ρινγκ με τον Γκουρούλι, καθώς αμφότεροι είχαν συγκρουστεί στον τελικό της οκτάδας του Scorpion με νικητή τον πρώτο. Η ρεβάνς κλείστηκε και ο αθλητής του "Makridis Team" μιλάει στο Fightsports για τον αγώνα...

" Την Κυριακή στο Colosseum πάμε για δυνατή ρεβάνς απέναντι στον Λεβάν. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι πιστεύω, γιατί πάμε καθαρά προετοιμασμένοι και χωρίς να έχει προηγηθεί άλλο ματς νωρίτερα...".

Σχετικά με τα σχόλια του Γκουρούλι ότι ο Παπαδόπουλος ήταν τυχερός στον πρώτο τους αγώνα, ο νεαρός μαχητής απάντησε:" Δεν ξέρω που βασίζεται και ισχυρίζεται πως ήμουν τυχερός, αλλά μπορεί να λέει ό,τι θέλει... Την Κυριακή πάνω στο ρινγκ θα τα κρίνουμε αυτά".

Για το αν θα υπάρξει αγώνας στο εξωτερικό:" Έχουμε στα πλάνα μας κάποιο δυνατό παιχνίδι εκτός συνόρων, δεν θα δώσω πληροφορίες όμως μέχρι να είμαστε σίγουροι και να κλειστεί αυτό το ματς που το περιμένω καιρό τώρα".

Και η "βόμβα" στο τέλος από τον Παπαδόπουλο αφορά εγχώριο παιχνίδι έκπληξη:" Στο πρόγραμμα, στο πλάνο μας με τον δάσκαλό μου Δημήτρη Μακρίδη και αν όλα πάνε καλά θα δείτε δυνατό εγχώριο ματς του χρόνου που θα κρίνει πολλά".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η σέξι προπονήτρια του Putin ξαναχτυπά: Δεν μπορεί να με σταματήσει κανείς, είμαι πρωταθλήτρια Sambo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ