MMA

Παπαδόπουλος: "Ο Cotto είναι έτοιμος για 20 γύρους!"

Παπαδόπουλος: "Ο Cotto είναι έτοιμος για 20 γύρους!"

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος μίλησε στο fightsports.gr για την αναμέτρηση του Miguel Cotto με τον Saul Canelo Alvarez.

Το fightsports.grλίγες ώρες από την αναμέτρηση του Miguel Cotto με τον Saul Canelo Alvarez ήρθε σε επικοινωνία με τον καταλληλότερο άνθρωπο αυτή τη στιγμή που μπορεί να δώσει μία σαφή εικόνα για την αγωνιστική ετοιμότητα του πυγμάχου από το Πουέρτο Ρίκο.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Στέλιο Παπαδόπουλο ο οποίος ζει και προπονείται στις ΗΠΑ και μάλιστα στο περίφημο WildCard του Freddie Roach, προπονητή του Miguel Cotto. Ο Καβαλιώτης φέρελπις μποξέρ που ζει από κοντά ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Cotto για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου μίλησε αποκλειστικά στο fightsports.grαναφέροντας χαρακτηριστικά:

"O Cotto είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε αθλητής της πυγμαχίας να είναι... Ίσως και να είναι στα καλύτερά του γιατί ετοιμάστηκε πολύ σκληρά γι'αυτό το παιχνίδι! Τα σπάρινγκ του είναι με πολύ δυνατούς παίκτες. Είναι συγκεντρωμένος σε κάθε προπόνηση και τον βλέπω ότι το θέλει απεγνωσμένα αυτό το παιχνίδι. Δίνει το 1000% του εαυτού του σε κάθε προπόνηση και είναι έτοιμος να βγάλει 20 γύρους και όχι μόνο 12. Ο Canelo είναι πιο νέος και πολύ δυνατός αλλά νομίζω σε αυτό παιχνίδι θα δείξει την εμπειρία που έχει στα τόσα χρόνια ο Cotto".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γίγας είσαι Ζαμπίδη: Έτσι κατεδάφισε τον μεγάλο αντίπαλο του Ramon Dekkers (ΒΙΝΤΕΟ)

Aυτό είναι το καυτό ring girl του Cage Survivor (ΦΩΤΟ)

Λιοντάρια οι γυναίκες του Κουρδιστάν:Δείτε πως προετοιμάζονται για μάχες σώμα με σώμα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ