MMA

Πανετσίδου: "Θα πρέπει να σηκώνουμε την Ελληνική σημαία ψηλά"

Πανετσίδου: "Θα πρέπει να σηκώνουμε την Ελληνική σημαία ψηλά"

Η Βίκυ Πανετσίδουέφερε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για λογαριασμό της Ελλάδος στο πρόσφατο Κ1 Premier League της Ολλανδίας. Διαβάστε τη συνέντευξή της.

Η κορυφαία Καρατέκα τούτη την στιγμή στην Ελλάδα κουβαλάει το DNA της πρωταθλήτριας και σαν αληθινή πολεμίστρια, μιλάει για το μέλλον του Καράτε στην Ελλάδα, πως θα φτάσουμε σε νέες επιτυχίες και φυσικά οι δικές της φιλοδοξίες που δεν έχουν όρια.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Άλλη μία διάκριση σε προσωπικό επίπεδο για εσένα. Θεωρείς πως έχεις πιάσει όλους τους στόχους που είχες στην καριέρα σου η υπάρχουν και άλλα πράγματα που έχεις στο μυαλό σου;

«Θεωρώότιέχωπιάσεικάποιουςαπότους στόχους μου,άλλαόχιόλους.Έχω πολλά στο μυαλό μου τα οποία δενθέλωνα αποκαλύψωγιατίείμαιτης άποψηςότι οι πράξεις μιλούν περισσότεροαπότις λέξεις. Συνεχίζωτην προετοιμασία μου δυνατά καιεύχομαιτο καλύτερο».

Η τρέχουσα γενιά έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα.Εσύ είσαι και προπονήτρια. Τι βλέπεις για την επόμενη γενιά κι αν θα μπορέσει να πετύχει παρόμοιες διακρίσεις;

«Όντως η νέα γενιάέχεικαταφέρει σπουδαίες διακρίσεις καιείμαιπολύχαρούμενη διότι στις εποχές που ζούμεείναιπολύδύσκολο να βρεις αθλητές πουέχουντηνυπομονή και επιμονή καιγενικότερατην δυνατότητα να ακολουθήσουν τονδύσκολοδρόμο του πρωταθλητισμού. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά ταλένταστηνέα γενιά που θα φέρουν πολλές και μεγάλες επιτυχίες».

Τα πλάνα σου για το επόμενο διάστημα;

«Τα πλάνα μου για το επόμενο διάστημαείναιπολύδυνατέςπροπονήσεις,έναακόμηΚαράτε1 στοΝτουμπάιτις επόμενες ημέρες και έπειτα τοΕυρωπαϊκόπρωτάθλημααρχές Μαΐου στη Γαλλία».

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους Έλληνες μέσα από τις διακρίσεις που έχεις πετύχει;

«Παράτις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας ο πρωταθλητισμόςείναιμια τεράστια αξία και εμείς οι αθλητές θακάνουμετα αδύνατα δυνατά να σηκώνουμε όσοψηλότεραγίνεταιτην ελληνική σημαία».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Katia Kubacki: Το σέξι ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Μέλος της Εθνικής Taekwondo Βελγίου ο αδερφός του τρομοκράτη των Βρυξελλών

Mayweather: "Βγάζω 7.000.000 το μήνα χωρίς να κουνιέμαι..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ