Πάλεψε με την νευρική ανορεξία και την έσωσε το Jiu Jitsu - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Πάλεψε με την νευρική ανορεξία και την έσωσε το Jiu Jitsu

Πάλεψε με την νευρική ανορεξία και την έσωσε το Jiu Jitsu

Μία φοβερή ιστορία συνοδεύει την πρωταθλήτρια BJJ Emma Kamaraic από την Κροατία. Η ίδια πάλεψε με το τέρας που λέγεται νευρική ανορεξία, βγαίνοντας νικήτρια από την μάχη χάριν της ενασχόλησης της με τις πολεμικές τέχνες.

"Διαγνώστηκα με νευρική ανορεξία όταν ήμουν 12 χρονών! Πάλεψα για την ζωή μου. Το φαγητό ήταν ο χειρότερος εχθρός μου. Δεν είχα ζωή, φίλους, ούτε λόγο ύπαρξης.

Ζούσα στο σκοτάδι. Όλα άλλαξαν όταν δοκίμασα το Brazilian Jiu Jitsu. Κέρδισα την χαμένη μου αυτοπεποίθηση, όταν όλοι μου έλεγαν πως έχω ταλέντο και κορίτσια μικρότερης ηλικίας, ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί μου!Άλλαξα ζωή και τώρα είμαι καλά", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Καυτό: Casting με Ρωσίδες που θέλουν να γίνουν ring girls (ΒΙΝΤΕΟ)

Aσύλληπτο: Παγκόσμια πρωταθλήτρια κάνει Κάτα χωρίς να κουνηθεί… φύλλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό (ΒΙΝΤΕΟ)

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24