MMA

Παλαιολόγος: "Αφοσίωση, στρατηγική, ψυχή και τύχη για να φτάσουμε ψηλά"

Παλαιολόγος: "Αφοσίωση, στρατηγική, ψυχή και τύχη για να φτάσουμε ψηλά"

Ο Γιάννης Παλαιολόγος επιβλήθηκε χθες (25/9) επί πολωνικού εδάφους επί του Damian Majewski και μίλησε στο "Fightsports.gr" για την επιτυχία του.

Την δεύτερη μεγάλη νίκη του εκτός έδρας πέτυχε ο Γιάννης Παλαιολόγος χθες επί πολωνικού εδάφους επί του Damian Majewski και απέδειξε πως είναι ένας από τους πιο άξιους πρεσβευτές των ελληνικών μικτών πολεμικών τεχνών στο εξωτερικό.

Ο "Pale" κέρδισε με υποταγή στον δεύτερο γύρο και όπως λέει στο Fightsports.gr το πλάνο του για το παιχνίδι πήγε ακριβώς όπως υπολόγισε εκείνος και η ομάδα του.

"Μία νίκη εκτός συνόρων είναι πολύ θετική, ιδίως σε χώρες όπως η Πολωνία που οι ΜΜΑ κυριαρχούν και μάλιστα κάνει event το UFC. Το πλάνο πήγε όπως θέλαμε αν και η αλλαγή αντιπάλου έγινε μία μέρα πριν την ζύγιση.

Για κακή μου τύχη παρά λίγο να μην γίνει ούτε αυτή την φορά το ματς και ένα μπράβο στον αντίπαλο που τελευταία στιγμή δέχτηκε την πρόκληση, ερχόμενος από ένα τοπ boxing club της χώρας", ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Παλαιολόγος.

Προς το τέλος του παιχνιδιού και πριν την υποταγή έγινε ένα μπέρδεμα με τον διαιτητή με τον Έλληνα MMAer να μας εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

"Έγινε ένα λάθος από τον διαιτητή, ήθελε να τσεκάρει αν είναι ΟΚ ο αντίπαλος και αντί για το χέρι του, χτύπησε το δικό μου. Όπως ήμουν έτοιμος σε θέση για choke, νόμιζα πως με σταμάτησε, επειδή έκανε tap ο αντίπαλος. Έγινε λάθος και ξεκινήσαμε από την αρχή", επισημαίνει ο αθλητής του EFL Academy.

Πλέον ο Παλαιολόγος έχει δύο εγχώρια ματς να δώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε Submission Only και MMA Challenge Pro. Ο "Pale" έκανε κάλεσμα στον κόσμο, να έρθει και να στηρίξει τις προσπάθειες του.

"Σε λίγες μέρες επιστρέφω με μία νέα πρόκληση για μένα, καθώς τεστάρω τις ικανότητες μου αποκλειστικά στο άθλημα του No Gi στην διοργάνωση Submission Only. Θα το κάνω ενάντια σε τοπ grappler και σας περιμένω όλους για μία νέα εμπειρία για το κοινό των μαχητικών αθλημάτων".

Τέλος ο Παλαιολόγος ρωτήθηκε για το τι πιστεύει πως χρειάζεται ακόμη ένας Έλληνας μαχητής για να φτάσει στο UFC. "Αυτό που χρειάζεται είναι συνεχής αφοσίωση στο άθλημα, προσεκτική στρατηγική, ψυχή και τύχη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος πολλοί αθλητές δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους εκτός συνόρων.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στηρίζουν: Terranova Hedata-alth, Koisushubar, Katerina Moustaka, Cryosaouna studio, Fitnessweek, Anthraxmachines, Booster, Mmateamgr,Strenghtandfit, Ijem.pl".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Το καυτό tattoo μοντέλο και MMAer Eden VonHell θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ