MMA

Παίρνουν τον τίτλο του McGregor και κάνουν την μάχη Khabib vs Ferguson

Παίρνουν τον τίτλο του McGregor και κάνουν την μάχη Khabib vs Ferguson

Η υπομονή του Dana White εξαντλήθηκε μετά και το νέο μήνυμα του Conor McGregor πως δεν γυρνάει τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη!

Ο πρόεδρος του UFC έχει ενοχληθεί από την αναβλητικότητα του Ιρλανδού και έχει πάρει την απόφαση να του αφαιρέσει τον τίτλο. Αυτός θα δοθεί στο παιχνίδι του Tony Ferguson που έχει την interim ζώνη με τον Khabib Nurmagometov. Οι δύο τους μοιάζουν κυρίαρχοι στην lightweight κατηγορία από την στιγμή που ο Ιρλανδός δεν μπαίνει στην μάχη.

Λογικά ο McGregor περιμένει τον νικητή αυτού του παιχνιδιού, ποντάροντας να κερδίσει ο Khabib και να πάει για μεγάλο παιχνίδι στην Ρωσία μαζί του, που θα του εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Ο White χρησιμοποιεί σαν μέτρο πίεσης την ζώνη αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα ο Notorious από την στιγμή που η ιστορία έχει γράψει πως κατέκτησε δύο ζώνες σε διαφορετικές κατηγορίες.

Για το αν θα τον δεχτούν πίσω, δεν τίθεται συζήτηση διότι χωρίς τον McGregor τα φετινά του νούμερα του UFC ήταν πιο φτωχά. Οπότε η μπάλα είναι στο γήπεδο του...McGregor.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η προπόνηση της καυτής thai fighter Aurora Lz ανασταίνει νεκρούς (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ