MMA

Παίρνει "φωτιά" το UFC, γυρίζει ο GSP

Παίρνει "φωτιά" το UFC, γυρίζει ο GSP

Ο Georges St. Pierre ακούγεται πως σκέφτεται την επιστροφή του στο UFC και μάλιστα σε αγώνα με τον Conor McGregor!

Ο Georges St. Pierre θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων MMAer όλων των εποχών! Το UFC τον είχε στο ρόστερ του και ο Καναδός αποτέλεσε τη... ναυαρχίδα του σόου τον πρωταθλητή, το είδωλο που κυριαρχούσε μέσα στο κλουβί.

Στο χθεσινό σόου που σημειώθηκαν τα σούπερ περιστατικά με τις ήττες των McGregor και Holmο Καναδός ήταν στα επίσημα για να παρακολουθήσει τα δρώμενα του "UFC 196".

Φυσικά, η παρουσία του πρώην πρωταθλητή του UFC φούντωσε τα περί επιστροφής του και μάλιστα σ' ένα σούπερ matchmaking κόντρα στον Conor McGregor στο επετειακό "200" που θα γίνει τον Ιούλιο. O... ντροπαλός "GSP" ρωτήθηκε αλλά δεν απάντησε στο ερώτημα περί επανόδου του όμως ο Dana White επιβεβαίωσε πως γίνονται συζητήσεις με τον Καναδό για παίξει με τον πρωταθλητή της κατηγορίας Lawler, χωρίς όμως να ξέρει και ο ίδιος εάν ο "Rush" γενικά θέλει να αγωνιστεί ποτέ ξανά στην καριέρα του.

Ως προς την οικονομία του θέματος ο Georges έχει να αγωνιστεί από το 2013 όταν κέρδισε σε παιχνίδι υπεράσπισης της ζώνης του τον ανεβασμένο τότε Hendricks. Αργότερα, κοντραρίστηκε με το UFC για θέματα που αφορούν το ντόπινγκ όμως τις συγκεκριμένες θέσεις και οι δύο πλευρές φαίνεται πως απεκατέστησαν μια και υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor

Πρωταθλητές στο κρεβάτι: Δείτε τι γυναίκες κυκλοφορούν οι MMAers (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ