MMA

Παίκτης της Τσέλσι "μίλησε" στον McGregor και... έφαγε πάγκο!

Παίκτης της Τσέλσι "μίλησε" στον McGregor και... έφαγε πάγκο!

Ποδοσφαιρικό αστείο έχει γίνει στη μεγάλη Βρετανία η... τιμωρία του νεαρού παίκτη της ΤσέλσιJohn Swift o οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη δεύτερη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος και τηνBrentford.

Ο "Γιάννης" καθώς έπαιζε με το twitter του... τόλμησε να αποθεώσει τον Conor McGregor στην περίφημη ατάκα του: "Μερικές ημέρες σε μισούν. Μερικές ημέρες σε αγαπούν. Και τις δύο όμως σε πληρώνουν". Τι έκανε ο ποδοσφαιριστής; Έγραψε στον McGregor: "Τι τύπος;" αγγλιστί "What a guy"...

Πού να φανταζόταν όμως ο νεαρός αμυντικός ότι οι οπαδοί της ομάδας που αγωνίζεται θα το έπαιρναν επί προσωπικού πιστεύοντας ότι με την απάντησή του αυτή στον McGregor ήθελε κι αυτός να... πικάρει αυτούς! Το "twitt" του Conor απευθυνόταν στους φανς και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο οι σκληροπυρηνικοί της Brentford τα πήρα με τον Swift.

Οι αντιδράσεις μάλιστα ήταν τόσο σοβαρές που στο αγωνιστικό σου/κου που ακολούθησε ο αμυντικός πετάχτηκε εκτός αποστολής και το μέλλον του στην ομάδα... παίζεται. Όσον αφορά τη μεγάλη Τσέλσι ακόμη δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα και μπορεί να μην το κάνει το βέβαια. Από την άλλη πάντως το θέμα είναι αστείο μια και τις προάλλες ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της μεγάλης Τότεναμ ο Harry Kane προκαλούσε σε αγώνα τον McGregor ψεύτικες αφίσες και βίντεο που παίζει... στοχάκια!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Katia Kubacki: Το σέξι ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Σαν σήμερα: O Mike Tyson σε ρόλο… Φουτζιγιάμα κάνει σεισμό στο Τόκιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ: «Ήμουν κλειδωμένος με τον Tyson και κάναμε χρήση…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ