MMA

Paige Van Zant με Karate Hottie στο UFC on FOX!

Paige Van Zant με Karate Hottie στο UFC on FOX!

Η Paige Van Zant θα αντιμετωπίσει την πρώην πρωταθλήτρια του Invictia και βετεράνο των μαχητικών σπορ Michelle "Karate Hottie" Waterson. Στο ίδιο event θα παίξουν και οι Mickey Gall και Sage Nortcutt.

Δύο αθλήτριες που είναι αρκετά εμπορικές αν και όχι τόσο ψηλά στα rankings θα βάλει το UFC στο main event του UFC on FOX22. Η Paige Van Zant θα αντιμετωπίσει την πρώην πρωταθλήτρια του Invictia και βετεράνο των μαχητικών σπορ Michelle "Karate Hottie" Waterson.

Η PVZ προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με ΚΟ επί τηςBec RawlingsUFC on FOX 21 που έσβησε αρκετές από τις κακές εντυπώσεις της ήττας της από την Rose Namajunas. Η Waterson έκανε το ντεμπούτο της στο UFC πέρυσι τον Ιούλιο όπου κέρδισε την Angela Magana με υποταγή.

Αν και κυρίως παίζει μια κατηγορίας κάτω, στην Atomweight 105 pounds, το UFC δεν έχει εκεί αθλήτριες όποτε ανέβηκε μια. Είναι μια πραγματική βετεράνος του αθλήματος που ξεκίνησε να αγωνίζεται από το 2007 στο ΜΜΑ. Ακόμη και αν τότε οι γυναίκες δεν είχαν προβολή αυτή κατάφερε να γίνει μια από τις πιο γνωστές μαχήτριες και για τις ικανότητες της αλλά και για την εμφάνιση της. Θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με την PVZ που κάνει κάτι ανάλογο σήμερα.

Στο ίδιο event θα παίξουν και οι Mickey Gall και Sage Nortcutt.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίστευτη ιστορία του Wilder: H άρρωστη κόρη του, το μποξ και το ξύλο σε stalker (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν τερματοφύλακας, έγινε τούμπανο και υπέγραψε με το WWE! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ