MMA

Overeem: "Μεγάλοι ψεύτες ο McGregor και ο Mayweather"

Overeem: "Μεγάλοι ψεύτες ο McGregor και ο Mayweather"

Στο 100% αμφισβητεί ο Alistair Overeem τις πληρωμές των Conor McGregor και Floyd Mayweather.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό σούπερ striker τον 21ο αιώνα είναι πανεύκολο να είσαι ψεύτης μέσα απ'τη ψεύτικη ζωή που προσφέρουν τα social media.

"Στην Ολλανδία είμαστε cool τύπου. Είμαι περήφανος που είμαι Ολλανδός και ξέρω να περνάω καλά. Μας αρέσει να ντυνόμαστε ωραία και να ακούμε μουσική. Δεν μας αρέσει όμως να πετάμε δέσμες χρημάτων πάνω στο τραπέζι και να φωτογραφίζουμε τα αμάξια μας.

Βρίσκεται στην κουλτούρα μας το να μην κάνουμε... μόστρα. Αντιμετωπίζουμε με ηρεμία τα προβλήματά μας και τις δυσκολίες της ζωής."

Δεν σταμάτησε όμως εκεί και συνέχισε: "Θέλω να είμαι ο εαυτός μου κάθε φορά που κάνω κάτι. Ο Conor και ο Mayweather δεν είναι ο εαυτός τους. Αντιγράφουν και οι δύο φανατικά τον Ali. Αυτός άλλωστε ήταν ο πρώτος που φωτογραφήθηκε με τις δέσμες των χρημάτων. Άρα τον αντιγράφουν, άρα ζουν μέσα στο ψέμα..."

Σχετικά με τις πληρωμές και τα τρελά ποσά που ακούγονται για τους αγώνες των συγκεκριμένων δύο ο "Reem" ζήτησε αποδείξεις: "Δεν το πιστεύω! Να μου φέρουν μία απόδειξη από τράπεζα που να λέει ότι το UFC τράβηξε τόσα χρήματα για να τα δώσει στον τάδε μαχητή. Όλα είναι fake."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)
Σοκ και δέος: Το καυτό Ring Girl του M-1 θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Fat Joe: «Δέκα μπράβοι μας παρακαλούσαν να σταματήσουμε τον άγριο και ξυπόλητο Mike Tyson!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ