MMA

Ούτε το μπαλάκι του τένις δεν χτυπάει τον Joshua

Ούτε το μπαλάκι του τένις δεν χτυπάει τον Joshua

O Anthony Joshua προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Wladimir Klitschko στο "Wembley" και τα βίντεο που "ανεβάζει", είναι ομολογουμένως εντυπωσιακά.

O Anthony Joshua προετοιμάζεται σκληρά ενόψει της μάχης του με τον Wladimir Klitschko στο "Wembley" και τα βίντεο που "ανεβάζει" στα social media είναι ομολογουμένως... ψαρωτικά.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο στο προφίλ του Άγγλου πρωταθλητή και αήττητου επαγγελματία πυγμάχου είναι αυτό που ένας εκ των προπονητών του του πετάει συνεχώς ένα μπαλάκι του τένις και ο Joshua που έχει κόντρα τον τοίχο το αποφεύγει με φοβερή μαεστρία.

Ο Anthony Joshua θα παίξει με τον Ουκρανό βετεράνο στις 29 Απριλίου με το ιστορικό "Wembley" να είναι ήδη κατάμεστο από χιλιάδες οπαδούς της πυγμαχίας και όχι μόνο.

Να σημειωθεί πως ο Βρετανός μποξέρ θεωρείται το "next big thing" του αθλήματος ενώ οι πληρωμές του είναι ήδη εξαιρετικά υψηλές αν αναλογιστεί κανείς πως τα βαριά κιλά έχουν χάσει κάπως την αίγλη τους σε σχέση με το παρελθόν που ήταν η κραταιά κατηγορία στα τηλεοπτικά συμβόλαια και την δημοφιλία των αθλητών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ JOSHUA:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Μπάχαλο και καρεκλιές σε αγώνα νέων πρωταθλήματος πυγμαχίας (BINTEO)

Ψυχάκιας μπουκάρει σε γυμναστήρια και χτυπάει ανθρώπους με γάντια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ