MMA

Ούτε στο UFC της Νέας Υόρκης ο Conor McGregor;

Ούτε στο UFC της Νέας Υόρκης ο Conor McGregor;

Υπάρχει πιθανότητα ο Conor Mcgregor να μην χάσει μόνο το UFC 200 του Ιουλίου αλλά και το ιστορικό UFC της Νέας Υόρκης τον Νοέμβριο, που θα τον "πονέσει" και περισσότερο αφού η Νέα Υόρκη έχει πάρα πολλούς Ιρλανδούς.

Αυτό τον ισχυρισμό έκανε ο Dana White στην συνέντευξη τύπου και ο προπονητής του Conor, Cavanagh το σχολίασε στον Ariel Helwani:

"Πιστεύω πως είναι υπερβολικό. Ο Conor ήταν τολμηρός αλλά δεν έκανε και τίποτα ιδιαίτερα κακό. Αν μας τιμωρήσουν με το UFC 200 δεν μπορεί να κάνουν το ίδιο και με την Νέα Υόρκη. ΣανΙρλανδόςστην Νέα Υόρκη, η πρώτη κάρτα στοMadison Square Garden, νομίζω ο Conor θα πάει έτσι και αλλιώς και θα πλακωθεί με κάποιον στα αποδυτήρια αν δεν τον βάλουν στην κάρτα. Πρέπει ναμας βάλουν εκεί".

Ο Dana White δεν έχει ξανααναφερθεί στην Νέα Υόρκη, έχει δρόμο έτσι και αλλιώς ακόμη αλλά για το 200 παραμένει ακλόνητος.

"Το έχω πει 1.000.000 φορές, ο Conor έχει σώσει πολλές μεγάλες μάχες για εμάς. Δεν τον αντιπαθώ. Είναι ο εαυτός του και θα κάνει ότι κάνει, αλλά δεν θα αγωνιστεί στο UFC 200. Ίσως στο 201, στο 202 ή πιο μετά. Δεν ξέρω πότε δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμη."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

H πορνοστάρ Mercedes Ashley τιμάει το Brazilian Jiu Jitsu
Απίστευτο: Fitness Model νομίζει πως είναι η πραγματική Chun Li από το Street Fighter
Πέντε ΜΜΑ αθλήτριες που θυμίζουν bodybuilders
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ