Όταν ο Τιγκράν Ουζλιάν κέρδισε τον Floyd Mayweather Jr! - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Όταν ο Τιγκράν Ουζλιάν κέρδισε τον Floyd Mayweather Jr!

Όταν ο Τιγκράν Ουζλιάν κέρδισε τον Floyd Mayweather Jr!

O Floyd Mayweather jr είχε χάσει πίσω στο 1995, σε τουρνουά στη Ρωσία, από τον Τιγκράν Ουζλιάν σε αγώνα ερασιτεχνικής πυγμαχίας!

Με μεγάλη έκπληξη είδαμε ένα άρθρο από ξένο Μέσο, το οποίο και μας έστειλες φίλος αναγνώστης, που θέλει τον Floyd Mayweather jr να έχει χάσει πίσω στο 1995, σε τουρνουά στη Ρωσία, από τον Τιγκράν Ουζλιάν σε αγώνα ερασιτεχνικής πυγμαχίας! Το αρχικό άρθρο κάνει λόγο για νίκη με απόφαση αλλά έχοντας συζητήσει πολλές φορές με τον Τιγκράν αποκλείεται να μην είχαμε μιλήσει και για μια τέτοια νίκη!

Ψάχνοντας λίγο στο ίντερνετ βρήκαμε και άλλες αναφορές που μιλάμε για ήττα του μετέπειτα μεγάλου Floyd από τον Τιγκράν στο ίδιο τουρνουά αλλά είτε δεν γίνεται αναφορά στον τρόπο, είτε στην πιο πιθανή εκ των περιπτώσεων μιλάνε για μια νίκη άνευ αγώνα του Ουζλιάν με τον Floyd να τραυματίζεται πριν την μάχη και να μην ανεβαίνει καν στο ρινγκ (Medical walk out).

Είναι αρκετές οι αναφορές, ακόμη και στο forum του boxrec, ώστε να είναι από πιθανή έως σίγουρη αυτή η "νίκη" με όποιον τρόπο και να ήρθε και δείχνει σίγουρα σε τι επίπεδο έπαιζε τότε ο Τιγκράν Ουζλιάν.

Αν και ένα χρόνο μετά ο Floyd κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, το 1995 σίγουρα δεν ήταν ακόμη ιδιαίτερα γνωστός ακόμη και με δεδομένο ότι μιλάμε για ένα τουρνουά από τα πάρα πολλά που έγιναν σε προ Ολυμπιακή χρονιά, 20 χρόνια πριν δεν είναι εύκολο να εξακριβωθεί 100%.

Σε μια σύντομη επαφή που είχαμε με τον Τιγκράν, ο ίδιος δεν φάνηκε να θυμάται τον Floyd Mayweather αν και το σκηνικό του ήταν κάπως γνώριμο. Όπως και να έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα, ουσιαστικά ανέκδοτη, ιστορία.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr  

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για το Ζαμπίδης vs MOXON!!! 

Claudia Ochoa Felix: H πιο επικίνδυνη και εκπαιδευμένη γυναίκα στον κόσμο

Σκληροί MMAers του δρόμου τις… παίζουν μέχρι θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

SHARE:
VIRAL

VIRAL

Αυτή είναι η πιο άβολη πρόταση γάμου που έχεις δει

Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να του συμβεί κάτι τέτοιο.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

30 μυθικές ατάκες σειρών που δεν ξεχάσαμε ποτέ

Όσες άδειες και αν περάσουν. Όσες επαναλήψεις. Μερικές φράσεις μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και την καθημερινότητα.

ΦΙΛΟΜΕΝΑ ΜΑΣΤΡΟΜΑΡΙΝΟ

ΦΙΛΟΜΕΝΑ ΜΑΣΤΡΟΜΑΡΙΝΟ

Εγκατέλειψε την πολιτική για να γίνει πορνοστάρ

Ως "Μαλένα από την Απούλια" συστήνεται η Φιλομένα Μαστρομαρίνο που προτίμησε να αφήσει πίσω την πολιτική της καριέρα για να γίνει πορνοστάρ (Pics + Vid)

ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Δήλωση πρόκληση κατά της Ελλάδας

"Κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν τη Συνθήκη της Λωζάνης ως νίκη" είπε ο Τούρκος πρόεδρος, κάνοντας λόγο για "προβλήματα που αυτή θέτει σήμερα στον καθορισμό της τουρκικής επικράτειας, αλλά και του εδαφικού και εναέριου χώρου"

 
 
ΤO KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ INTERNET

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

FIGHTSPORTS