MMA

Όταν o Romero "έσφαξε" το δράκο

Όταν o Romero "έσφαξε" το δράκο

Ο Yoel Romero, ο κουβανός Ολυμπιονίκης της πάλης που άφησε την καταπίεση της πατρίδας του για τις ΗΠΑ και αγωνίζεται με εξαιρετική επιτυχία στο UFC τα τελευταία χρόνια, ίσως έβαλε το τελευταίο καρφί στις προοπτικές για διεκδίκηση της ζώνης από τον Lyoto Machida.

Ο σπάνιος Καρατέκα του UFC, πρώην Light Heavyweight πρωταθλητής, που αήττητος ακόμη έκανε τον Joe Rogan να αναφωνήσει "ξεκίνησε η εποχή του Machida", έχασε με σκληρό τρόπο από τον Κουβανό και στα 37 του μάλλον θα πρέπει να πει το αντίο σε κάθε όνειρο για νέα μάχη τίτλου, ίσως και γενικά στην καριέρα του. Μην ξεχνάμε ότι πριν από 2 μήνες ακριβές έχασε με παρόμοιο τρόπο από τον Luke Rockhold και είναι φανερό ότι ο συνδυασμός προχωρημένης ηλικίας με το συνεχόμενο ανέβασμα του επιπέδου του ανταγωνισμού τον έχει αφήσει πίσω.

Φυσικά και θα μπορούσε να συνεχίσει και να παίξει παιχνίδια απέναντι σε μαχητές με στυλ που μπορούν να δώσουν θέαμα, κυρίως strikers δηλαδή αλλά και αυτό θα έχει περιορισμένο ορίζοντα. Ότι και να αποφασίσει τελικά, ο "Dragon" έγραψε ιστορία στο UFC και καλό είναι να την θυμηθούμε!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O μαχητής του Σούμο που… έφαγε τα δόντια του στο UFC 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμαχία με γυμνά χέρια: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενάντια στον σωματοφύλακα του Jay Z! (BINTEO)

Απίστευτο: Πλάκωσε τον προπονητή του αντιπάλου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ