MMA

Όταν ο Fedor σώπασε όλους τους Αμερικάνους επικριτές του!

Όταν ο Fedor σώπασε όλους τους Αμερικάνους επικριτές του!

Το 2008 όταν και ανακοινώθηκε η μάχη του Fedor με τον Tim Sylvia στην νεόκοπη διοργάνωση Affliction, πολύς κόσμος πίστεψε ότι ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί στα σοβαρά ο "τελευταίος Αυτοκράτορας" και να χάσει. (VIDEO)

Βλέπετε, τα τελευταία ματς του Fedor πριν από αυτό δεν ήταν και με τον καλύτερο ανταγωνισμό. Ο γίγαντας Choi Hong Man, o πιο γίγαντας Zuluzinho, ο βετεράνος Mark Coleman και ο Middleweight Matt Lindland δεν αποτελούσαν και φόβητρο και πολύς κόσμος, κυρίως στην Αμερική που δεν αναγνώριζε ότι το PRIDE είχε υψηλότερο επίπεδο μαχητών από το UFC, είχε βγάλει τα μαχαίρια και αμφισβητούσε ανοιχτά τον μεγάλο Ρώσο.

Άρθρα της εποχής υπάρχουν πολλά ακόμη στο ίντερνετκαι στα σχόλια των δημοσιογράφων αλλά και των αναγνωστών βλέπουμε πως ήταν το κλίμα στην Αμερική:

"Είναι φοβερός αγώνας. Ο Sylvia χαλάρωσε απέναντι στον Nogueira γι αυτό πιάστηκε στην υποταγή. Ο Fedor θα προβληματίσει τον Sylvia αλλά και ανάποδα. Ενδιαφέρουσα μάχη. Δεν νομίζω ότι ο Fedor θα κερδίσει εύκολα τον Sylvia. o Sylvia δεν είναι κακός και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κέρδιζε τον Fedor"

"Θέλω να δω τον Fedor να πέφτει από το ψεύτικο βάθρο που βρίσκεται. Και θααπολαύσωόλες δικαιολογίες που θα βρουν οι οπαδοί του για την ήττα του από τον Timmy"

"Για να είμαι ειλικρινής αν και μισώ τον Timmy, έχει πολύ καλό jab, δύναμη και καλή άμυνα στα takedowns, όπως και το πάθος να δείξει στον κόσμο πόσο υπερκτιμημένος είναι ο Fedor. Μπορεί να πάρει την νίκη."

Κάπως έτσι ήταν το κλίμα με τους δημοσιογράφους να κλίνουν πιο πολύ προς τον Fedor αλλά να θεωρούν πως στην όρθια μάχη το προβάδισμα το έχει ο Sylvia. Ήταν λογικό ως έναν βαθμό. Ο "Timmy" , σε αντίθεση με την σημερινή πολύ κακή του εικόνα, τότε μόλις είχε χάσει την ζώνη του UFC από τον Nogueira σε μία μάχη που είχε το πάνω χέρι μέχρι την υποταγή, ήταν 2 φορές πρωταθλητής του UFC με πολύ καλές νίκες και τοπ 5 heavyweight στον κόσμο. Το υψηλό εκείνη την εποχή επίπεδο του Αμερικάνου σήμερα πολύ το έχουν ξεχάσει και υποβαθμίζουν και αυτόν τον αγώνα.

Πολύς κόσμος περίμενε να δει την αποκαθήλωση του Fedor που θα έδειχνε ταυτόχρονα πόσο καλύτερες ήταν οι Αμερικάνικες διοργανώσεις από το PRIDE... Και όταν ήρθε η μέρα του αγώνα, το ματς δεν κράτησε και πάρα πολύ. Για την ακρίβεια μόλις 36 δευτερόλεπτα...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθλήτρια του Krav Maga τρελαίνει κόσμο στα social media (ΦΩΤΟ)

Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη

Άνοιξαν οι ουρανοί: Γδύθηκε η Felice και έσπειρε πανικό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ