MMA

Όταν ο Dana White πλακώθηκε με τον Tito Ortiz σε ένα αεροπλάνο!

Όταν ο Dana White πλακώθηκε με τον Tito Ortiz σε ένα αεροπλάνο!

Η κόντρα και αντιπάθεια που είχαν ο πρόεδρος του UFC Dana White και ο πρώην πρωταθλητής Tito Ortiz είναι..γνωστή και διαχρονική.

Μάλιστα κάποια περίοδο είχαν κανονίσει να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα αγώνα πυγμαχίας μέχρι που έκανε πίσω ο Tito.

Πρόσφατα όμως ο Dana White πήγε στο talk show του Conan O'Brien και περιέγραψε μια ιστορία που ήταν άγνωστη μέχρι σήμερα, έναν πραγματικό καυγά που είχε σε ένα αεροπλάνο με τον Tito Ortiz!

"Δεν την έχω πει ποτέ αυτή την ιστορία" είπε ο White, "ήμασταν σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο προς την Ιαπωνία. Ήταν οι συνεργάτες μου οι αφοί Fertita, εγώ, ο Tito Ortiz και ο τότε Matchmaker μας Joe Silva.

Εγώ και ο Tito παίζαμε και με έβαλε σε μια υποταγή που λέγετε "neck Crank". Έκανα ταπ άουτ και δεν σταμάτησε. Μπορείς να κάνεις σοβαρή ζημιά σε κάποιον με ένα neck crank. Ειδικά αν είσαι τόσο μεγάλος και δυνατός όσο ο Ortiz.

Οπότε άρχισα να τον χτυπάω με δύναμη στα πλευρά. Με άφησε και ορμήσαμε κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο σε ένα κανονικό καυγά.

Το αεροπλάνο απογειωνόταν και πήγαινε πέρα δώθε από εμάς. Έπρεπε να σηκωθούν οι Fertitta και να διακόψουν το ξύλο. Οπότε κάθισα εγώ μπροστά στο αεροπλάνο και αυτός πίσω για όλο το ταξίδι".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ