MMA

Όταν νικάς τον καρκίνο, το "TUF" δεν είναι τίποτα

Όταν νικάς τον καρκίνο, το "TUF" δεν είναι τίποτα

Η Tatiana Suarez Padilla είναι επιτομή της ηρωίδας. Η επιτομή του ανθρώπου - αθλητή που δεν έχει όρια στη ζωή του κι ακόμη και όταν ο... θάνατος της χτύπησε την πόρτα.

Η Tatiana Suarez Padilla είναι επιτομή της ηρωίδας! Η επιτομή του ανθρώπου - αθλητή που δεν έχει όρια στη ζωή του κι ακόμη και όταν ο... θάνατος της χτύπησε την πόρτα αυτή δεν φοβήθηκε.Έκανε αυτό που γνωρίζει καλύτερα, πολέμησε και κέρδισε.

Και η ιστορία της νικήτριας του 23ου "TUF" ξεκινάει υπέροχα, πανέμορφα θα έλεγε κανείς με την Padilla να είναι πανέτοιμη να αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα του 2012 στο Λονδίνο.

Ένας ξαφνικός τραυματισμός στο λαιμό την στέλνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτή ήταν η αρχή ενός... μαραθωνίου. Μαραθώνιος που έμοιαζε ατελείωτος, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο στον θυρεοειδή Αδένα.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!

Η Padilla έχασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι θεραπείες δυστυχώς την ανάγκασαν να διακόψει άδοξα την καριέρα της στην Πάλη.

Ο αγώνας δεν ήταν άνισος με την πρωταθλήτρια να ανεβαίνει το "Γολγοθά" νικητήρια! Εφόσον ο καρκίνος ηττήθηκε και χάθηκε από τον οργανισμό της η Tatiana έπρεπε να μπει ξανά στον αθλητισμό. Αυτό ήταν το "μικρόβιο" της και πράγματι η πρωταγωνίστρια μας μπήκε στο χώρο του BJJ και εν συνεχεία στις ΜΜΑ.

ΕΠΤΥΧΙΑ...

Τον Ιούλιο του 2014 η Tatiana Padilla πραγματοποίησε τον πρώτο ΜΜΑ αγώνα της και μάλιστα με νίκη έπειτα από ομόφωνη απόφαση των κριτών!

Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου του 2016 η Padilla πέτυχε την μεγαλύτερή της επιτυχία αφού νίκησε στο ριάλιτι του UFC το "TUF".

Στον τελικό η ηρωίδα μας νίκησε την Amanda Cooper με υποταγή στον πρώτο γύρο! Και κάπως έτσι ξεκινάει μία υπέροχη ιστορία για ένα νέο μεγάλο αστέρι στο UFC.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η μέρα που ο Tyson ένιωσε την κάννη του πιστολιού στο κεφάλι του
Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ