MMA

Όταν η Ronda Rousey έδωσε ελπίδα σε ένα μικρόάρρωστο κορίτσι

Όταν η Ronda Rousey έδωσε ελπίδα σε ένα μικρόάρρωστο κορίτσι

Μετά την συγκινητική ιστορία της συνάντησης μιας κοπέλας με κινητικά προβλήματα με τον Fedor Emelianenko, διαβάσαμε σήμερα τη φοβερή ιστορία μιας μητέρας και την προσπάθειά της να συναντήσει την Ronda Rousey για την άρρωστη κόρη της.

Για όσους δεν το ξέρουν, η Ronda γεννήθηκε με τον ομφάλιο λώρο δεμένο γύρω από τον λαιμό της και γι αυτό τον λόγο δεν μπορούσε να μιλήσει καν μέχρι τα 6 της χρόνια παρά το υψηλό διανοητικό επίπεδό της. Έπασχε από ένα σύνδρομο που λέγετε «Apraxia» το οποίο είναι άγνωστό ακόμη και στους περισσότερους γιατρούς πλην από ελάχιστους ειδικευμένους.

Η μικρή κόρη της συγκεκριμένης μητέρας πάσχει από το ίδιο σύνδρομο και ξαφνικά ένα βράδυ είδε την Ronda Rousey, την οποία έμαθε εκείνη τη στιγμή για πρώτη φορά, να μιλάει για τα προβλήματα που είχε με την ομιλία της μικρή χωρίς να αναφέρει την αιτία.

Από ένστικτο και μόνο, την επόμενη μέρα οδήγησε πολλά χιλιόμετρα μέχρι το μαγαζί όπου η Ronda θα υπέγραφε σε αναγνώστες, την νέα αυτοβιογραφία της. Μαζί της πήρε και το φυλλάδιο για το SLPmommyofApraxia τον φορέα που στηρίζει η ίδια για την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το συγκεκριμένο σύνδρομο.

Όταν έφτασε στο μαγαζί μαζί με την μικρή της κόρη και είδε τον κόσμο που ήταν στην ουρά και τους σωματοφύλακες που έστεκαν γύρω από την Ronda πίστεψε ότι δεν θα είχε καμία επαφή μαζί της. Όμως όταν έφτασε η στιγμή, η Ronda όχι μόνο σταμάτησε την διαδικασία όλη για να της μιλήσει για την δική της εμπειρία αλλά πήρε και το φυλλάδιο για να το μελετήσει, δεσμευόμενη ότι από εδώ και μπρος θα αναφέρεται στο παρελθόν της με το συγκεκριμένο όνομα για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.

Φεύγοντας η μητέρα έδειξε την Ronda στην μικρή της κόρη από μακριά και της είπε «κοίτα Ashlynn αυτή η κοπέλα έχει Apraxia όπως εσύ» και μετά της έδειξε το πλήθος που περίμενε για την υπογραφή της, «και όλοι αυτοί θέλουν το αυτόγραφο της. Θα γίνεις διάσημη» πρόσθεσε γελώντας και επέστρεψε λίγες ώρες αργότερα σπίτι της. Όταν κάθισε στο PC της είδε αυτό:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν ο Tyson έπαιζε με το… γατάκι του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Edwin Valero: Ο κορυφαίος αριστερόχειρας που ομολόγησε και αυτοκτόνησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Van Damme χόρεψε ξανά το έπος του kickboxer! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ