MMA

Όλα τα αποτελέσματα του FFC 28 στην Αθήνα

Όλα τα αποτελέσματα του FFC 28 στην Αθήνα

Η ομάδα του fightsports.gr βρέθηκε στο FFC 28 για να σας μεταφέρει τα αποτελέσματα της πολύ δυνατής κάρτας. (videos)

Δείτε όλα τα αποτελέσματα σε MMA και Kickboxing στο FFC 28, το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα, με τη νίκη του Robin Van Roosmalen επί τουRisto Dimitrov και την επικράτηση του Αλέξη Σαββίδη επί του Filip Pejić.

MMA:

Robin Van Roosmalen (NED) vs. Risto Dimitrov (FYR) -69kg

Darko Stošić (SER) vs. Emil Zahariev (BUL), HW

Filip Pejić (CRO) vs. Alexis Savvidis (GRE), -68kg

Stamatis Morouli (GRE) vs. Edgar Santos (BRA), -82kg

Andreas Michailidis (GRE) vs. BORCE TALEVSKI, -84kg

Alexandros Papadimitriou (GRE) vs. Giannis Michalopoulos (GRE), -70kg

KICKBOXING:

Samo Petje (SLO) vs. Meletis Kakoubavas (GRE), -72kg

Eyevan Danenberg (NED) vs. Ivan Bilić (CRO), -77kg

Denis Marjanović (CRO) vs. Andi Vrtačić (CRO), -85kg

Stavros Grigorakakis (GRE) vs. Tomislav Čikotić (CRO),

Marios Blanas (GRE) vs. Giannis Fezoulai (ALB), -85kg

Nikos Hysen (GRE) vs. Zahid Zairov (RUS), -67kg

Δείτε πως πήρε την νίκη ο Robin Van Roosmalen επί τουRisto Dimitrov στον 2ο ΜΜΑ αγώνα της καριέρας του.Ο Ολλανδός ανάγκασε τον αντίπαλο του να παραδοθεί αφού του ... "έκοψε" τα πόδια με τα Low kicks του και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Μια ξεκάθαρη νίκη του Αλέξη Σαββίδη επί του πρωταθλητή της διοργάνωσης Filip Pejić δόθηκε τελικά ισοπαλία. Ο Σαββίδης ήταν ξεκάθαρα καλύτερος στον πρώτο και στον τρίτο γύρο, φανερά βελτιωμένος στην πάλη του και κέρδισε τους γύρους και το ματς.

Ο 2ος γύρος πάλι ήταν δικός του μέχρι τα τελευταία 1,5 λεπτά που από δικό του ρίσκο βρέθηκε από πάνω ο Pejic. Αλλά και πάλι ισοπαλία ο αγώνας δεν ήταν ποτέ και δεν τιμάει το αποτέλεσμα την διοργάνωση που έχει καλό όνομα...

O Γιάννης Μιχαλόπουλος πήρε την νίκη με απόφαση αφού ήταν πιο δυνατός στο όρθιο, πιο επιθετικός και εύστοχος παρότι ήταν κοντά και ο Παπαδημητρίου.Όσες φορές πήγε στο έδαφος, ο Παπαδημητρίου προσπάθησε να απειλήσει με την Guard του αλλά δεν του επέτρεψε ο "Natural" να γίνει επικίνδυνος και περνούσε κάποια δικά του χτυπήματα.

Μόνο στον πρώτο γύρο ο Παπαδημητρίου έπιασε σε ένα σφιχτό triangle choke τον Μιχαλόπουλο αλλά δεν ήταν στη σωστή θέση και ο αντίπαλος του το πάλεψε και βγήκε. Μετά δεν ξανακινδύνεψε.

Δεν τα κατάφερε ο Μελέτης Κακουμπάβας στην ρεβάνς με τον Samo Petje στο FFC 28 της Αθήνας, όπου έχασε πριν από λίγο με ομόφωνη απόφαση.

Δεν μπόρεσε να βρει το μεγάλο χτύπημα ο Μελέτης παρότι πίεσε την δράση, ο Petje ήταν σούπερ κινητικός και πιο εύστοχος, ειδικά στον 3ο γύρο, δεν επέτρεψε στον Κακουμπάβα να βρει ρυθμό και timing δείχνοντας ένα πλούσιο οπλοστάσιο και με τα χέρια και με τα πόδια.

Αντίθετα ο Μελέτης είχε κάποια επιτυχία με τα Low του ανάγκασε τον Σλοβένο πρωταθλητή του FFC να αλλάξει guard κάποιες φορές αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του και δεν βρήκε άλλες επιλογές εκτός από το Overhand.

Μεταξύ τους τώρα το σκορ είναι 1-1 και δεν θα μου έκανε εντύπωση να βλέπαμε και μια ρεβάνς.

Μια τεράστια νίκη πέτυχε ο Σταύρος Γρηγορακάκης πριν από λίγα λεπτά στο FFC 28 της Αθήνας κερδίζοντας τον Κροάτη Tomislav Čikotić με ομόφωνη απόφαση μετά από 5 γύρους! Το ματς ήταν για τρεις γύρους αλλά η δράση ήταν τόσο εντυπωσιακή και μοιρασμένη που οι δύο heavyweights πήγαν σε 2 έξτρα γύρους!

Την νίκη του Έλληνα μαχητή σφράγισαν δύο ποινές του διαιτητή στον Κροάτη που είχε εξουθενωθεί στον τελευταίο γύρο και έψαχνε κάθε ευκαιρία να πάρει ανάσα αλλά πιστεύουμε ότι ο "Hulk" αξιζε την νίκη έτσι και αλλιώς αφού ήταν πιο φρέσκος και εύστοχος!

Μπράβο στον Σταύρο Γρηγορακάκη και την ομάδα του στοKritikos Camp για την μεγάλη νίκη!

Ο Γιάννης Φεζουλάι κέρδισε με εντυπωσιακό ΚΟ τον Μπλάνα στο FFC 28 της Αθήνας.

Ο αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους πέτυχε το πρώτο νοκ ντάουν αλλά ο Μπλάνας κατάφερε να σηκωθεί στο 8 όμως αμέσως μετά δέχθηκε και άλλα χτυπήματα και αυτή τη φορά τελείωσε ο αγώνας!



Ξεκάθαρα καλύτερος ο Έλληνας μαχητής από τον Edgar Santos με πολλά καθαρά χτυπήματα στο όρθιο και καλή άμυνα στις προσπάθειες του Βραζιλιάνου να το πάει στο έδαφος.

Η αντίπαλη πλευρά διαμαρτύρεται για το αποτέλεσμα αφού στο ground and pound που τελειώσε το παιχνίδι, κάποια χτυπήματα ήταν κανονικά αλλά κάποια ήταν στο πίσω μέρος του κεφαλιού που απαγορεύεται.

Μάλιστα ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι γι αυτό το λόγω αλλά μετά ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να συνεχίσει. Υπήρχε περίπτωση να δοθεί το ματς No Contest ή ακόμη και DQ αν είχαν θεωρήσει ότι τα αντικανονικά χτυπήματα ήταν ηθελημένα που μάλλον δεν το θεώρησαν αφού ο διαιτητής δεν πήγε να δώσει ποινή όταν τον σταμάτησε.

Τελικά δόθηκε νίκη του Μορούλη με ΤΚΟ ίσως έκριναν οι κριτές ότι τα χτυπήματα ήταν πάνω στη δράση αν και ήταν αρκετά σερί χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Βέβαια στο twitter άνθρωποι του χώρου λένε ξεκάθαρα ότι δεν έπρεπε να κερδίσει ο Έλληνας και πρέπει να το έχει υπόψην του ο Σταμάτης για την επόμενη φορά. Συν ότι αυτού του είδους τα χτυπήματα είναι επικίνδυνα... Φ

Κρίμα πάντως να έχανε το παιχνίδι έτσι ο Μορούλης που ήταν εξαιρετικός μέχρι εκείνη τη στιγμή, ξεκάθαρα ανώτερος του Santos αλλά τα αντικανονικά χτυπήματα θα μπορούσαν να του χαλάσουν τον αγώνα.

Όλα τα αποτελέσματα του FFC 28 στην ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ: Φυλακισμένος επιτίθεται με παλαιστικές κινήσεις και street boxing σε φρουρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Fat Joe: «Δέκα μπράβοι μας παρακαλούσαν να σταματήσουμε τον άγριο και ξυπόλητοMikeTyson!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ