MMA

Οικογενειακή βεντέτα με τα αδέρφια Emelianenko

Οικογενειακή βεντέτα με τα αδέρφια Emelianenko

Δεν μιλάνε πάνω από 10 χρόνια τα αδέλφια Emelianenko και ο Fedor αποκαλεί τον Alexander Ioύδα. Μια οικογενειακή βεντέτα που κρατάει χρόνια και δεν λέει να σταματήσει.

Μία πολύ σοβαρή κόντρα μεταξύ της οικογένειας Emelianenko έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετά χρόνια όμως έγινε γνωστή μέσω μίας επιστολής του Fedor στον αδερφό του Alexander.

Πρόσφατα ο Alexander βγήκε από την φυλακή, έκανε το come back του και μιλώντας στα ΜΜΕ αποκάλυψε πως δεν έχει επικοινωνία τα τελευταία δέκα χρόνια με τον αδερφό του. Μάλιστα χαρακτήρισε συκοφάντες όσους περιτριγυρίζουν τον αδερφό του ."Δεν του λένε την αλήθεια και τον κοροϊδεύουν", είπε μεταξύ άλλων ο νεότερος αδερφός.

Αυτό έφερε την οργισμένη απάντηση του Fedor που με επιστολή του αποκάλεσε Ιούδα τον αδερφό του!

"Συνήθως δεν απαντάω σε δηλώσεις. Έπρεπε να αντιδράσω στα ψέματα σου. Τολμάς και αποκαλείς τους ανθρώπους μου συκοφάντες. Εσύ είσαι ένας Ιούδας και λυπάμαι αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα και τώρα υποφέρουν.

Πρέπει κάθε μέρα να απολογούμαι για την συμπεριφορά σου. Είπες πως μπορείς εσύ να βοηθήσεις εμένα. Πως θα το κάνεις; Που μόλις βγήκες από την φυλακή και έχεις ένα ιστορικό βίας ατελείωτο. Ντροπιάζεις την οικογένεια Emelianenko", ήταν μερικά από αυτά που είπε ο Fedor που θέλει να τελειώσει την καριέρα του με έναν τελευταίο αγώνα στον Bellator. Λέτε να τους δούμε αντιμέτωπους;

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ