MMA

Οι Βίκινγκ, ο Σαμουράι και η Ρώσικη αρκούδα

Οι Βίκινγκ, ο Σαμουράι και η Ρώσικη αρκούδα

Μπορεί στο UFC της Ολλανδίας, να ξεχωρίζουν στην πρώτη ματιά τα θηρία του Main και Co Main event όμως η κάρτα έχει και άλλους "θησαυρούς" χαμηλότερα (VIDEOS).

Εμείς ξεχωρίζουμε καταρχάς τον Kyoji Horiguchi. Ο Ιάπωνας καρατέκα είναι ίσως ο πιο πολλά υποσχόμενος μαχητής της Flyweight κατηγορίας και σίγουρα από τους πιο εντυπωσιακούς. Έχει μόνο μια ήττα στο UFC απέναντι στον ανίκητο πρωταθλητή Demetrious "mighty mouse" Johnson αλλά τα πήγε καλύτερα από σχεδόν όλους τους άλλους διεκδικητές χάνοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα του 5ου γύρου με υποταγή.

Αυτή είναι η πρώτη του μάχη από τότε και περιμένουμε να δούμε πως θα παρουσιαστεί κόντρα στον Neil Seery αφού για πρώτη φορά προπονήθηκε εκτός Ιαπωνίας και δη στην American Kickboxing Academy (AKA) με Rockhold, Cormier και Cain Velasquez.

Εξίσου ενδιαφέρουσα και η μάχη μεταξύ του Ισλανδού "Βίκινγκ" και κολλητού του Conor McGregor, Gunnar Nelsonκαι του Ρώσου "Αϊνστάιν" Albert Tumenov.

Το Hype του πρώτου βρήκε τοίχο απέναντι στον σπουδαίο Demian Maia αλλά και στον Rick Story και πρέπει να αποδείξει τώρα ότι ο αρχικός ενθουσιασμός στο πρόσωπό του ήταν δικαιολογημένος. Αντίθετα το hype είναι ισχυρό στον Tumenov αφού ο Ρώσος έχει ένα σερί 5-0 στο UFC με 3 νοκ άουτ και ένα πολύ εντυπωσιακό στυλ αφού, σε αντίθεση με τους περισσοτερους παλαιστές ή μαχητές του Sambo συμπατριώτες του, αυτός είναι εξαιρετικός πυγμάχος και National Master of Sports στο boxing και στο hand to hand combat.

Στους παραπάνω να προσθέσουμε και τον Magnus Cedenblad που θα μπει με σερί 3-0, τον πολύ σκληρό Rustam Khabilov που προσπαθεί να κάνει ξανά ένα καλό σερί στο UFC αλλά και την αήττητη Karolina Kowalkiewicz που ήρθε πολλά υποσχόμενη στο UFC και έχει ήδη μια νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ fightsports.gr

Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν MMAer (ΒΙΝΤΕΟ)
Ολυμπιονίκης της πάλης πλακώνεται με 7 αστυνομικούς στη μέση του δρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο ΜΜΑ Hitman: Από παγκόσμιος πρωταθλητής εκτελεστής της μαφίας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ