MMA

Οι τρεις πυγμαχικές ματσάρες που θέλεις να δεις!

Οι τρεις πυγμαχικές ματσάρες που θέλεις να δεις!

To Fightsports.gr παρουσιάζει τις τρεις πυγμαχικές ματσάρες που θέλεις να δεις οπωσδήποτε!

Το 2017 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά της πυγμαχίας, αφού έγιναν σπουδαία παιχνίδια (βλέπε Canelo- Golovkin) και τόνωσαν και πάλι το ενδιαφέρον του πυγμαχικού κοινού, καθώς τα τελευταία χρόνια τα ματσαρίσματα δεν απέδωσαν.

Έχουμε φτάσει στο καλοκαίρι του 2018 και ήδη υπάρχουν προ των πυλών σπουδαίες μάχες που θέλουμε να δούμε. Τα τρία απόλυτα ντέρμπι που μπορούν να εκτοξεύσουν το μποξ που μοιάζει να είναι αυτή την στιγμή σε πρώτο πλάνο στα μαχητικά αθλήματα. Πάμε να δούμε τα τρία ζευγάρια που περιμένει το κοινό.

Lomachenko vs Garcia

O Lomachenko διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και είναι κάτι ξεχωριστό για την πυγμαχία αυτή την στιγμή. Είναι ο τρόπος που πυγμαχεί, ο τρόπος που κερδίσει τους αντιπάλους, το φαντεζί στυλ του, που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει. Υπάρχει όμως ένας αθλητής που θα μπορούσε να τον προβληματίσει και όχι μόνο.

Ο Mikey Garcia είναι αήττητος, εξαιρετικός πυγμάχος και έτοιμος να παίξει με τον Ουκρανό. Το ματς αυτό δεν πρόκειται να γίνει μέσα στο 2018 καθώς ο "Loma" τραυματίστηκε και η επιστροφή του θα γίνει με έναν ευκολότερο αντίπαλο.

Joshua vs Wilder

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια κι αφού έμειναν οι δύο τους(άντε και ο Povetkin) θα πρέπει να αναμετρηθούν. Οι διαπραγματεύσεις κολλάνε σε αστεία πράγματα(έδρα), την ώρα που το κοινό ζητά επιτακτικά αυτή την μάχη.

Ο Wilder φαίνεται πιο διαλλακτικός αλλά και ο Joshua, παρά τον δυσκολοκατάβλητο μάνατζερ που έχει, θέλει αυτόν τον αγώνα. Θεωρούμε πως αν δεν υπάρξει "σφήνα" με παιχνίδι Joshua- Povetkin θα δούμε το ματς πριν το τέλος του 2018.

Golovkin vs Canelo

Για το καλό της πυγμαχίας αυτός ο αγώνας πρέπει να γίνει. Δεν είναι πως αμφισβητούμε την υπεροπλία του Golovkin που φάνηκε στο πρώτο ματς, αλλά ο Canelo είναι σπουδαίος πυγμάχος και αξίζει άλλη μία ευκαιρία, έστω κι αν καταναλώνει τελευταία "μολυσμένο κρέας".

Ο Καζάκος είναι "διαμάντι" για το μποξ και το ματσάρισμα με τον Μεξικανό μοιάζει ιδανικό. Ο αγώνας αυτός δεν προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2018, ωστόσο είναι δεδομένο πως αυτοί οι δύο θα συναντηθούν ξανά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή φωτογράφιση της Katia Kubacki στην Ταϊλάνδη θα σε κάνει…φαν των μαχητικών τεχνών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ